Naisvoimistelu

Naisvoimistelujaosto on pyrkinyt tarjoamaan erilaisia jumppia kaikentasoille liikkujille. Tarjontaa on pyritty myös suuntaamaan sivukylille. Jos olet kiinnostunut vaikuttamaan jaostossa tai haluat ohjata, ota yhteyttä!

Hinnat ovat kertamaksu 5 euroa, 10 x kortti 45 euroa.
Eläkeläisille, opiskelijoille ja seuran jäsenille 10 x kortti 35 euroa.

Kevät 2016

Ma; kahvakuula klo 19-20 urheilutalon peilisali, ohjaajana Taru Varila

Monipuolinen lihaskuntotunti kahvakuulilla, jossa myös syke kohoaa. Harjoitellaan kahvakuulailun perusliikkeiden tekniikkaa (heilautus, rinnalleveto, työntö, tempaus) sekä paljon oheisliikkeitä. Omat kahvakuulat mukaan tunnille.

Ti; venyttely klo 17-18 urheilutalon tatami, ohjaajana Tuija Lahti-Luopa

Syvävenyttelyssä keskitytään lisäämään lihasten kimmoisuutta, nivelten liikelaajuutta ja palauttamaan ja edistämään koko kehon liikkuvuutta ohjatusti ja tehokkaasti.

Ti; Kunnon jumppa klo 19- 20 urheilutalon peilisali, ohjaajana Irina Peltoniemi

Jumpataan erilaisin jumppamuodoin; mm. kuntopiirillä sekä aerobic-tyyppisesti. Tunnin sisältö on lämmittely, treeniosuus (lihaskunto) ja venyttely. Sopii kaikentasoisille!

To; Ladyjumppa klo 18-19 urheilutalon peilisali, ohjaajana Minna Anttila

Rauhallinen, mutta tehokas jumppa aloittelijoille sekä varttuneille. Lämmitellään hyvin, lihaskunto-osuus ja kunnon venyttelyosio päälle.

To; CrossiTreeni klo 19-20 Peilisalissa, ohjaajana Minna Anttila ja Taru Varila

Perusliikkeistä koostettu tunti, joka tuntuu! Haasta itsesi, puolisosi, naapurisi, ystäväsi tai työkaverisi ja tulkaa yhdessä treenaamaan! Lämmittely, liikkeiden läpikäynti, tekemisen meiningistä koostuva treeniosuus ja jäähdyttely.

Naisvoimistelujaosto

Puheenjohtaja Maria Stenman
Sihteeri Minna Anttila
Mirja Teerikangas  mirjaka@kaustinen.fi
Eeva-Leena Viiperi