Ajankohtaista

KP-V:n judokoiden vuosi 2016 on käynnistynyt aktiivisen kisaamisen merkeissä

Yhteenvetoa ja tuloksia alkuvuoden judokisoista:

Samurai cup 1 Lahti 16.1.2016

Tiia Timmerbacka osallistui 16.1.2016 Lahdessa käytyyn Samurai Cupin ensimmäiseen osakilpailuun. Timmerbacka taisteli neljänneksi sarjan T18 alle 57 kilon painoluokassa ja pronssille sarjan N21 vastaavassa painoluokassa.

Ice Power Cup Tampere 23.1.2016

Tiia Timmerbacka ja Georgi Stefanov osallistuivat 23.1.2016 Tampereella järjestettyyn Ice Power Cup –judokisaan. Sekä Timmerbacka, että Stefanov, taistelivat kisassa hopealle. Timmerbacka sarjan T18 alle 57 kilon painoluokassa ja Stefanov sarjan P18 alle 50 kilon painoluokassa.

Nuorten SM Tampere 13.2.2016

Nuorten SM kisoissa Kaustisen Pohjan-Veikkojen judokoita edustivat Tiia Timmerbacka, Matilda Raiskila ja Georgi Stefanov.

Sekä Raiskila, että Timmerbacka taistelivat pronssille kovatasoisissa nuorten SM kisoissa. Rasikila sarjan N21 alle 70 kilon painoluokassa ja Timmerbacka sarjan T18 alle 57 kilon painoluokassa. Stefanov sijoittui viidenneksi sarjan P18 alle 50 kilon painoluokassa.

Länsi-Suomen aluemestaruuskilpailut Evijärvi 20.2.2016

Stefanov ja Österbacka aluemestareiksi, Pyry Rauma ja Aada Granbacka mitaleille.

Länsi-Suomen avoimissa aluemestaruuskisoissa Kaustisen Pohjan-Veikkojen judokoita edustivat; Aada ja Mici Granbacka, Sandra Österbacka, Sisu ja Pyry Rauma sekä Georgi Stefanov.

Stefanov voitti aluemestaruuden sarjan P18 painoluokassa alle 50 kiloa ja taisteli pronssille saman ikäluokan painoluokassa alle 55 kiloa. Österbacka voitti aluemestaruuden sarjan T15 painoluokassa alle 48 kiloa. Pyry Rauma otteli hopealle sarjan P15 painoluokassa alle 60 kiloa ja Aada Granbacka sarjan T11 painoluokassa alle 32 kiloa.