Kirjoittajan arkistot: matti.peltoniemi

Nuppu puolimaratonilla

PA240275
Nuppu Peltoniemen (361) ensimmäinen puolimaraton lauantaina Tampereella sujui hienosti.
Kisasta irtosi naisten sarjan toinen sija ajalla 1.37.06. Tulos on KPV:n kaikkien aikojen kolmanneksi paras ja sarjan N19 seuraennätys.

Sami Löfbacka yö-cupin ykkönen

DSC_0062
KPV:n Sami Löfbacka nousi Köyhäjoella päättyneen viisi osakilpailua sisältäneen yö-cupin mestariksi. Neljään osakisaan osallistunut A.ratoja suunnistanut Löfbacka saavutti kaksi voittoa ja yhteensä 91 pistettä.
Eilisen Mäntymajan maastossa käydyssä finaalissa Sami oli toinen, kun voittoon juoksi entisissä kotimaastoissaan kilpaillut Tero Myllymäki.

Heli Jokela heitti piirinennätyksen

DSC_0099
KP-V:n Heli Jokela heitti tänään Vetelissä käydyissä aluekisoissa keihäässä uuden naisten piirinennätyksen 48,67. Tulos ylittää Heli Rutasen 11 vuotta sitten tekemän entisen ennätyksen 33 sentillä. Samalla rikkoutui myös Rutasen jo 13 vuotta sitten heittämä sarjan N22 ennätys puolellatoista metrillä.

Julia heitti KLL:n mestariksi

DSC_0170
KP-V:n Julia Kivisen erinomainen heittovire jatkuu. Tänään Heinolassa irtosi B-tyttöjen KLL:n mestaruus hienolla tuloksella 55,81.
Tuttu kilpakumppani Kiia Siponen heitti hopealle numeroin 53,19.

KP-V seuracup-finaalissa pronssille

DSC_0016Kaustisen Pohjan-Veikkojen nuoret ylsivät hienosti kolmanneksi tänään Savonlinnassa käydyssä kilosarjan finaalissa. Votton korjasi Lappajärvi pistein 409, toisena Säkylä 404 ja kolmantena Kaustinen 377 pisteellä.

kuvassa Illuusia Kontio aitoo hopealle hienolla ajalla 12,91

Eemil 3,75 ja SM-kuutonen

DSC_0040

Eemil Ali-Haapala selvitti tänään Kalajoella alkaneissa juniorien SM-kilpailuissa ensimmäisellään hypyllään komean ennätyksensä 3,75 ja tuloksella tuli M16 sarjan seipäässä kuudes tila.

Sami Löfbacka suunnisti aluemestariksi

.
Sami Löfbacka suunnisti tänään Kannuksessa käydyissä aluemestaruuskisoissa miesten pääsarjan ylivoimaiseen voittoon. Pitkän matkan 8,9 km mestaruus irtosi radan vaativuuteen nähden huppuaikaan 1.09.56. Hopealle juossut Kokkolan Miikka Ketonen jäi kaustislaisesta lähes kahdeksan minuuttia

Toisen mestaruuden KP-V:lle toi Anne Peltoniemi voittamalla sarjan D45 lähes kuuden minuutin marginaalilla.

KP-V voitti piirikisan myös Vetelissä

DSC_0045
Kaustisen nuoret vyöryivät myös tänään Vetelissä käydyn toisen Vattenfall-osakisan voittoon, KP-V:n komeat voittopisteet 10523, toisen sijan vei Kalajoki 9889 ja kolmantena Kälviä 6305 pistettä. Kaustinen on menossa kirkkaasti finaaliin.

Veera Huntus (kuva) toi KP-V:lle kävelypisteitä