Kirjoittajan arkistot: tiina.marjusaari

OTTELUHUIPENTUMAN SATOA!

Lauantaina 18.8 kilpailtiin 9 ? 15 v moniottelujen piirin mestaruuksista Kannuksessa. Kilpailut alkoivat klo 10.00. Sää oli silloin vielä selkeä, mutta tuulinen. Kilpailujen edetessä pitkille ratamatkoille alkoi sade tuulen kera tahdittaa juoksijoita. KP-V:sta kilpailijoita oli mukana 12 lasta ja nuorta.

Päivän aikana nähtiin useita hienoja henkilökohtaisia ennätyksiä sekä iloisia onnistumisen kokemuksia. Kisojen aikana törmättiin myös pettymyksiin, mutta niistä noustiin entistä vahvempina jatkamaan taistelua.

Mitaleita saavuttivat KP-V:sta seuraavat: T 12 Julia Kivinen kultaa pistein 1429 ja T 10 Maria Jääskä hopeaa pistein 798 sekä P 14 Eemil Ali-Haapala pronssia pistein 1558. Eemilin kohdalla voikin hyvillä mielin todeta, että kyseessä oli onnistunut paluu kilpakentille! Eemilillä on kesän aikana ollut kipuilua nivusessa, mutta nyt se on selätetty ja seuraavaksi Orimattilan SM-kisat odottavat miestä! Julia ja Maria onnistuivat tekemään tasaisen varmat suoritukset jokaisessa lajissa ja siitä palkintona omat piste-ennätykset ja A-luokan tulokset.

P9 sarjassa kilpailivat Santeri Känsälä ja Santtu Aho. Molemmilla pojilla ennätykset paukkuivat ja kokemusta kertyi! Santerin pisteet olivat hyvät, A-luokasta jäätiin vain neljän pisteen verran!

P11 sarjassa oli KP-V:sta neljä urheaa nuorta miestä. Janne Läspä sijoittui kisan neljänneksi A-luokan pistein 924! Hyvä Janne! Ville Kankkonen oli 12. pistein 745, Toni Kolehmainen 14. pistein 682 ja Julius Valtonen 16. pistein 560.

P12 sarjassa kilpaili Saku Kolehmainen pistein 961, Sakun tulos on reilu B-luokka joten ottelu sujui kokonaisuudessaan hyvin!

T 11 Veera Koskinen pamautti myös hyvät B-luokan pisteet 726, jotka riittivät sijalle 4. Veera teki kuulassa hienon uuden ennätyksensä 7.59 ja 60 m:llä 10.24 ? onnea Veera! T11 sarjassa otteli myös Salla Aho omin upein ennätyksin pituus 3.28 sekä 60 m 10.44. Salla sijoittui sijalle 16.

Jesse ja Jenni EM-kisoissa

Tänään Tampereella käydyssä M22-sarjan moukarikarsinnassa Jesse Lehdon tulos oli 62,30. Tulos ei oikeuttanut loppukilpailuun, mutta oli Jesselle kesän toiseksi paras tulos. Myös muut Suomen edustajat – Ilmari Lahtinen ja Juho Saarikoski – karsiutuivat loppukilpailusta.

Huomenna tulessa Jenni Penttilä N22-sarjan moukarikarsinnassa aamupäivällä. Onnea matkaan Jenni!

Kalajoella ennätystuloksia KP-V:n urheilijoille

Julia Kivinen aitoi T13-sarjassa loistotuloksen

Julia Kivinen voitti sarjassa T13 60 m aidat ajalla 10,35. Julian tulos on sarjan T12 kolmanneksi paras Suomessa!

Maria Jääskä teki ennätyksensä 60 metrillä

KP-V:n Maria Jääskä oli 60 metrillä kolmas sarjassa T11. Tulos 9,55 on Marian ennätys.

Elisa Heikkala ennätykseensä keihäässä

T11 sarjassa keihästä heittänyt KP-V:n Elisa Heikkala sijoittui toiseksi ennätyksellään 22,43.

Illusia Kontio ennätykseensä 60 metrillä

Illusia Kontio oli kolmas T13-sarjassa 60 metrillä myös ennätyksellään 9,27

Joona Ali-Haapala kesän parhaaseensa 40 metrillä

KP-V:n Joona Ali-Haapala oli seitsemäs P9-sarjassa 40 metrillä. Tulos oli Joonalle kesän paras, 7,31.

Lämpimät onnittelut hienoista suorituksista jokaiselle!

Vilkas urheilukeskiviikko

Jenni Penttilä 62,13

Jenni Penttilä voitti naisten moukarin tuloksella 62,13 eilen Töysässä. Seuraava kilpailu on Jennillä edessä 22-vuotisten EM-kisoissa Tampereella. Karsintakisa heitetään perjantaina 12.7.
Töysässä kilpaili myös Julia Kivinen T13-sarjassa. 60m kulki ennätysaikaan 9,10.
Viivi Paavola heitti moukaria sarjassa N17, tulos oli hieno 44,96.

Miika Pajukangas 2.03,83

Miika Pajukangas teki eilen 800 metrillä uuden ennätyksensä 2.03,83. Alavetelissä kilpaillut Pajukangas sijoittui tuloksellaan toiseksi.
Elisa Heikkala voitti 11-vuotisten tyttöjen kuulan tuloksella 9,69, mikä on piirin kärkitulos. Tulos oikeuttaa sarjan Suomen tilastossa upealle kakkostilalle.
Maria Jääskä puolestaan voitti T11:n 150m ajalla 23,96. Joona Ali-Haapala saavutti P9:n kuulassa kesän parhaansa 5,58

Airi Mattila suunnisti voittoon Alajärvellä

Eilen Alajärvellä käydyissä kansallisissa kaustislaiset suunnistajat keräsivät useita palkintosijoja.
Airi Mattila voitti sarjan D50. Toiseksi suunnistivat Tauno Pajukangas sarjassa H55 ja Mikko Pajukangas sarjassa H16. Anne Peltoniemi sijoittui toiseksi sarjassa D40.

Onnittelut kaikille kisaajille!

Julia Kivinen otteli kolmanneksi Kauhavalla

Julia Kivinen sijoittui mainiosti kolmanneksi Kauhavalla ottelukarnevaaleilla 27.6.2013.
Sarjassa T12 kilpaillut kaustislainen saavutti tulossarjan: aidat 10.79, pituus 4.12, kuula 8.01 ja 800m 2:41.35 ja saavutti yhteispisteet 1427, jotka oikeuttavat maan tilastossa sijalle kuusi.

Toinen mukana ollut KP-V:n edustaja oli Minna Läspä, joka otteli T13-sarjassa ja saavutti pistemäärän 703.

Onnittelut tytöille hyvästä suorituksesta!