Nissilä tarkin Konekeskus trapissa.

RMY Timo Nissilä otti jälleen parhaan palkinnon 5.7 ampumaradalla käydyssä Konekeskus 1-trap kisassa. Kylmissä ja tuulisissa olosuhteissa käydyssä kisassa A-sarjan (Y) voittanut Timo (94) teki selkeän 9 kiekon eron toiseksi tulleeseen PSF:n Mikael Martiniin (85), jolle kolmanneksi tullut HalsMs:n Manu Mastokangas (84) hävisi vain kiekon.

B-sarjan (Y-55 ja Y-65) voitti LMS:n Kari Polvi mukavalla tuloksella (89). Toiseksi sijoittui RMY:n Matti Honkaharju (85) ja kolmanneksi HalsMs:n Jorma Mastokangas (79/3) joka joutui uusimaan sijoituksesta YMS:n Matti Loukon kanssa (79/2).

C-sarja (Y-70, N ja nuoret) voitti jälleen kerran PSF:n ”teräsvaari” Sven Kvist (77). Toiseksi sijoittui saman seuran Alvar Rönnbäck (74). Kolmanneksi jäi niukasti kisojen ainut naisedustaja Halsuan Merja Mastokangas (73).
Mukavasti ampuivat myös RMY:n nuoret Riku Honkaharju (72) ja vasta 12 vuotias Emil Pirttisalo (62).

Oman seuran edustusta saatiin kisoihin vai neljä miestä, joista Luomalan Reijo (81/2) ampui selkeästi parhaiten.
Reijo oli kisaan kohtuullisen tyytyväinen, vaikka parempaakin sijoitusta oli tarjolla. Reijo päätyi Nissilän takana käydyssä tiukassa A-sarjan sijoituskamppailussa lopulta viidenneksi uusinnan jälkeen.

Kisojen järjestelyt onnistuivat jouhevasti, eikä kylmä sääkään päässyt tunnelmaa latistamaan. Kahvi ja makkarat kävivät mukavasti kaupaksi Pirkon ylläpitämästä kanttiinista ja Toni hoiteli tulospalvelun mallikaasti.
Seuraavat kisat Kaustisella ovat elokuussa järjestettävät Kalevi Juoperin muistokilpailut (1-trap), johon odotetaan runsaasti osallistujia kisailemaan palkintona olevasta Kalevin maljasta (kiertopalkinto). Nyt vain jännitetään, kuka saa nimensä ensimmäisenä tähän palkintoon. Tervetuloa kaikki tavoittelemaan palkintoa, joka annetaan kisojen parhaan tuloksen ampuneelle.