Suvi Kattilakoski seuran paras

Sunnuntaina kokoontui Terveyshotellille seuran urheilijoita ja kannattajia kauden päätöstilaisuuteen. Paikalla on mukavasti noin 50 urheiluihmistä. Perinteisen tavan mukaan palkittiin seuran paras, lajien parhaat, vuoden valmentaja ja lisäksi paikalla oli kunnan edustaja jakamassa tunnustusta kirjekuorien muodossa vuoden aherruksesta. Seuran parhaana urheilijana palkittiin SUVI KATTILAKOSKI. Suvi on erinomainen esimerkki määrätietoisesta harjoittelijasta ja koviin tavoitteisiin pyrkijästä. Pitkään jatkuneet vaivat ovat hellittämässä ja jatkossa on lupa odottaa vielä parempia tuloksia. Tänä vuonnahan Suvin saavutukset olivat N22 pituuden kulta ja Kalevan kisoissa naisten pituuden 6. sija. Suvin ajatuksia ja kokemuksia voi käydä lukemassa sivuilla urheilijaesittelysivulla.
Lajien parhaina palkittiin: hiihdosta Heidi Kottari, ammunnan paras Jarkko Juoperi, suunnistuksen paras Matti Kattilakoski, judon paras Juha Torppa. Vuoden valmentajana palkittiin Eero Yli-Soini.
Vuoden aikana SM-mitaleja savuttaneet palkittiin hopeisella SM-lusikalla. Seuraavat urheilijat saavuttivat KP-V:n väreissä SM-mitalin: Suvi Kattilakoski, Matti Kattilakoski, Katja Lehto, Marko Salo, Harri Harju, Kalevi Juoperi, Risto Paavola, Erkki Kaustinen, Jussi Uusitalo, Joni Myllymäki, Santtu Lehto, Ville Kuorikoski, Mirjami Järvilä, Marianne Harju, Samuli Kivinen ja Simo-Viljami Ojanen.

2 vastausta artikkeliin ”Suvi Kattilakoski seuran paras

  1. LateP

    Valitettavasti näin on käynyt. Jos vähän puolustautuu niin unohdus johtui siittä, että laji ei varsinaisesti ole seuran ohjelmassa. Kuitenkin Simo edusti Kaustisen Pohjan-Veikkoja ja näin kuuluu listoille ja lusikan saajaksi. Korjataan lista ja lusikka löytyy toimistolta.

  2. remote

    Onnea kaikille mitalisteille !

    Talvitrialthonin SM-kultamitalisti 2005
    Simo-Viljami Ojanen oli jäänyt listoilta pois.

Kommentointi on suljettu.