Kevätkiireitä

Ensimmäiset kuukaudet seuramme puheejohtajana ovat olleet todella kiireisiä mutta samalla mielenkiintoisia. Tietenkin urheilutalon valmistuminen teetättää paljon töitä.

Olisikohan jo talon suunnitteluvaiheessa pitänyt ottaa tiettyjä tilakysymyksiä huomioon, kun nyt tässä vaiheessa tuntuu olevan paineita saada myös nuorisotilat mahtumaan urheilutaloon. Talo sinänsä on kokonaisuudessaan nuorisotila, ja me seuraihmiset todella toivomme, että nuoret myös löytävät omat liikuntalajinsa. Mahdollisuudet ovat näin pienellä paikkakunnallä todella erinomaiset.

Yhteistyö kunnan ja seuran välillä on perinteisesti toiminut hienosti, miksipä ei myös tästä eteenpäin! Pääsemme varmasti molempia osapuolia tyydyttäviin ratkaisuihin.

Tervetuloa tutustumaan uuteen upeaan urheiltaloon 14.5. avoimien ovien päivänä!

Talkotyöllä on suuri merkitys KP-V:n taloudelle. Olemme perustamassa seuraan talkoojaostoa, jonka tehävänä on koordinoida talkootöitä. Jos olet kiinnostunut tällaisesta toimnnasta, ota yhetyttä Markoon tai minuun.

Tämän kuun viimeisenä viikonloppuna olemme perinteisesti talkoissa Kemoralla. Vielä tällä kertaa hallitus vastaa rekrytoinnista. Vapaaehtoisia tarvitaan!

Hyvää ja liikunnallista kevättä kaikille!

Erkki