Tiedote Vattenfall Seuracupin joukkueelle

Kaustisen Pohjan-Veikkojen ohjeet Vattenfall Seuracupin piirikilpailuun 30.7. valituille urheilijoille sekä lasten vanhemmille.

Kesän toinen osakilpailu pidetään Kokkolan Kirkonmäen kentällä lauantaina 30.7. klo 13.00.

Koska kisat on nyt näin lähellä, menemme kisapaikalle vanhempien/huoltajien autoilla.
Huoltaja! Pidäthän huolen, että urheilija on ajoissa suorituspaikalla. Jos sinulla ei ole kyytiä, kimppakyyti löytyy varmasti kaikille sitä tarvitseville.

On toivottavaa, että urheilijat osallistuvat niihin lajeihin, vaikka se ei olisikaan omasta mielestä paras itselle sopiva laji. Jokaisen osallistuminen on tärkeää, koska suoritukset kartuttavat seuran kokonaispistemäärää. Joukkueeseen voidaan vielä lisätä urheilijoita, jos halukkaita ilmenee.

Kaustisen Pohjan-Veikot on kuudnetena kesäkuun osakilpailun jälkeen. Pienen kuntien sarjan kärkipaikalla on Pihtiputaan Tuisku, joka kokosi 11 970 pistettä. Kaustisen Pohjan-Veikot saavutti 9 084 pistettä.

Kilo-sarjan finaaliin selviää 15 parasta seurajoukkuetta. Finaali on Suomi-Ruotsi maaottelun aikaan 10.9. Kirkkonummella.

Piirikisat tärkeimmät säännöt:
1. Kilpailussa noudatetaan yleisurheilun/lasten yleisurheilun sääntöjä.
2. Urheilija voi osallistua omaan sarjaansa tai ylempään ikäsarjan kisaan. Kuitenkin vain yhden ikäluokan sarjaan samassa kilpailussa (myös viesti).
3. Urheilijalla on osallistumisoikeus yhteen henkilökohtaiseen lajiin ja yhteen viestiin.
4. Kenttälajeissa jokaisella kilpailijalla on neljä suoritusta.

Jos urheilija ei pääse osallistumaan, ilmoita siitä Marke Paavolalle puhelin 0400 933 680.