Kesä tuli, oli ja meni

Kesä 2011 oli säitten puolesta todella hieno, joten kesälajien harrastajilla oli loistavat olosuhteet. Yleisurheilussa KP-V:n menestyskulku on jatkunut. Myös ammunta, jalkapallo ja suunnistus ovat olleet hyvin esillä.
Kesäkuussa sain olla Suomen katajoukkueen mukana MM-kisoissa Saksassa. Reissu oli hieno ja opettavainen. Judo on laji, jossa riittää haasteita.

Urheilutalo on valmis, ja toiminta on pikku hiljaa käynnistymässä. Tietysti alussa saattaa olla vähän käynnitysvaikeuksia, mutta uskon, että kaikki talon käyttäjät löytävät paikkansa.

Tämän viikon perjantaina Kaustisen urheilutalolla on mahdollisuus tulla nauttimaan huippulentopallosta, kun Kokkolan Tiikerit kohtaa harjoitusottelussaan Muuramen lentopallon. Molemmat joukkueet pelaavat tällä hetkellä korkeimmalla sarjatasolla. Ottelun tulot jaetaan tasan Tiikereitten ja KP-V: n kesken. Tulkaa viettämään perjantai-iltaa huippu-urheilun parissa. Samalla tuette Pohjan-Veikkojen toimintaa.

Perjantaina 7.10.2011 pidetään urheilutalon viralliset avajaiset klo 14.00 alkaen. Kaustisen kunta ja KP-V ovat päättäneet, että mahdolliset muistamiset ohjataan edesmenneen toiminnanjohtajan Lauri Kivelän kunniaksi perustetulle muistotilille ja tulot käytetään kaustislaisten lasten ja nuorten hyväksi. Lauri oli urheilu- ja seuraihminen viimeisen päälle ja oli innolla suunnittelemassa myös urheilutalon peruskorjausta. Lopputuloksen näkemistä ei Laurille suotu. Me kaikki kaipaamme Lauria, mutta samalla tunnemme, että hänen innostava ja hyväntuulinen muistonsa kantaa meitä nykypäivän koopeeveeläisiä tekemään parhaamme kohta 100-vuotiaan seuramme hyväksi.
Tervetuloa juhlaan!

Urheilutalon avajaisjuhlallisuudet jatkuvat koko viikonlopun siten, että eri lajien edustajat näyttävät, miten suorituspaikat toimivat. Judojaosto järjestää viikonlopun aikana kataleirin, jonka vetäjiksi ovat lupautuneet Hiro Tanyama (7.dan) ja Seppo Kontio (5.dan). Leiri alkaa jo perjantaina siten, että sensei Tanyama pitää avajaisjuhlassa lyhyen lajiesittelyn. Leiri kestää perjantaista sunnuntaihin. Judoleirin ja muitten lajien tarkemmat aikataulut tulevat näkyviin seuran sivuille. Tervetuloa tutustumaan toimivaan uuteen urheilutaloon koko viikonlopun ajan.

Lauri Kivelän muistotili: Kaustisen OP FI79 5124 0420 0316 35

Yksi vastaus artikkeliin ”Kesä tuli, oli ja meni

  1. Pekka Kivelä

    Lämmin kiitos Laurin muistotilin perustamisesta tässä yhteydessä. Arvostan suuresti!
    Ja samalla onnittelut KP-V:lle Urheilutalon laajennuksesta.

Kommentointi on suljettu.