Aprilli Shiai Kurikassa

Kurikassa käytiin 5.4.2014 pitkät perinteet omaava judokisa Aprilli Shiai. Aprilli Shiai on kansallisen tason kilpailu, jossa on sarjat ja painoluokat, sekä aikuisille, että lapsille. Tällä kertaa paikalle oli ilmoittautunut yli 160 judokaa. Kaustisen Pohjan-Veikkojen judojaostoa kisassa edustivat: Tiia Timmerbacka, Julia Mäkelä, Liina Paavola, Freya Lindqvist, Kalle Rimmistö, Samuel Kokkoniemi ja Mick Österbacka.

Kisat menivät KP-V:n judokoiden osalta hienosti ja kaikilla oli kisasta vähintään yksi mitali kotiin tuomisina.

Tiia Timmerbacka tarjoili yleisölle nähtävää heittäessään vastustajansa ipponin arvoisella uranage – uhrautumisheitolla. Liina taasen väläytti taitojaan voittaessaan treenikaverinsa Essi Saarenpään ensimmäistä kertaa kisatatamilla.

Kisoissa sarjavoittoihin ylsivät Tiia Timmerbacka, Liina Paavola, Julia Mäkelä ja Samuel Kokkoniemi. Ohessa vielä tarkemmat tulokset sarja- ja painoluokittain (KP-V:n edustajien osalta alla).