Liina Paavolalle KP-V:n judon ensimmäinen PM -mitali

Liina Paavola toi 24.5.2014 KP-V:lle, KP-V:n historian ensimmäisen Pohjoismaistenmestaruus -mitalin!

Orimattilassa oteltiin 24 – 25.5.2014 judon Pohjoismaiden mestaruuksista. B -nuorten ja yli 35 vuotiaiden senioreiden ottelut käytiin lauantaina. Sunnuntain oli vuorossa A -nuoret ja yleiset sarjat.

Liina Paavola, Julia Mäkelä ja Samuel Kokkoniemi edustivat Kaustisen Pohjan-Veikkoja lauantaina B -nuorissa. Liina ja Julia B -tytöissä, painoluokassa alle 48 kg ja Samuel B -pojissa painoluokassa alle 60 kg.

Liina Paavola otteli kolme tiukkaa, täysiaikaista ottelua. Liinan voitettua avausottelunsa varmistui mitali, vain mitalin väri jäi epäselväksi. Tällä kertaa Ruotsin tytöt olivat kuitenkin taitavampia ja veivät Liinan ja Julian sarjassa kirkkaimmat mitalit lahden taakse.

Samuel ja Juliakin ottelivat hienosti. Julialla otteli kaksi ottelua ja johtikin aluksi jäkimmäistä ottelua. Tällä kertaa vastustajat olivat kuitenkin kokeneempia ja veivät vielä voitot. Samuel pääsi arvalla suoraan toiselle kierrokselle. Tiukan täysiaikaisena ottelun päätteksi Samuel hävisi ottelunsa vastustajalleen ainoastaan yhden varoituksen erolla.