Moukarimenestystä viikonvaihteessa Julia Kiviselle SM-kultaa

Pohjan-Veikkojen nuoret urheilijat esiintyivät viikonvaihteessa edukseen SM-kisoissa ja hiukan
muuallakin. Kirsikkana kakussa oli ehdottomasti Julia Kivisen moukarinheiton Suomen mestaruus Oulussa T14-sarjassa ennätystuloksella 55,83. Vilma Paavolan kanssa tytöt saivat myös joukkuekultaa!

Julia Kivinen ja Vilma Paavola SM-kultamitalit kaulassaan.

Julia tulee hienosti Jenni Penttilän vanavedessä, ja vielä nuoremmassa sarjassa (T12) Aliisa Syväkoski heitti Vaasassa aluemestaruuden tuloksella 34,14. Atte Syväkoski oli Oulussa P14-sarjan moukarissa kahdeksas tuloksella 38,21.

Jenni Penttilä muuten voitti myös viikonvaihteessa Kauhajoella maaottelukatsastuksen tuloksella 63,75 ennen Johannaa Salmelaa.

Moukarimenestyksen lisäksi pitää ehdottomasti noteerata Eemil Ali-Haapalan seivästulos Kalajoen SM-kisoista. Hän ylitti ennätyksensä 375 sarjassa P15 ja sijoittui kuudenneksi.

Eemil Ali-Haapala

Eemil Ali-Haapalan tyylinäyte SM-kisoista.

Kenttälajien lisäksi Pohjan-Veikkoen edustajia oli myös radalla. Minna Läspä juoksi Kalajoella kaksi upeaa ennätystään. 1500 metrin esteissä T15-sarjassa Minna oli kymmenes tuloksella 5.44,73 ja 800 metrillä sijalla 22. myös ennätyksellään 2.31,72.