Yleisurheilukausi päätökseen

Yleisurheilu kausi 2008 päätettiin juhlallisesti Kaustisen keskuskoulun salissa torstaina 9.10. Sali täyttyi kauden aikana hyviä suorituksia tehneistä kilpailijoista, valmentajista sekä huoltajista. Kausi olikin menestyksekäs eri ikäluokissa, SM-mitaleja tuli useita. Onnittelut vielä kerran kaikille!

Roll Gamesit eli perinteiset yleisurheilun viikkokisat liikuttivat jälleen toista sataa innokasta junioria. Ilo kentällä on ollut käsin kosketeltavissa ja urheilusuoritusten lisäksi on saanut viettää aikaa hyvien kavereiden kanssa.
Viikkokisojen onnistuminen vaatii runsaasti toimijoita. Kiitokset kaikille mukana olleille vanhemmille. Toivottavasti ensi vuonna tulee lisää vanhempia mukaan erilaisiin tehtäviin.

Yleisurheilujaosto on tehnyt ahkerasti töitä koko vuoden. Työn hedelmä on jaostolle syntynyt Toimintakäsikirja. Käsikirja tullaan julkistamaan lähiaikoina ja kaikki lajin harrastajat sekä mukana olevat voivat tutustua sen sisältöön. Kiitokset myös aktiiviselle jaoston väelle.

Kesän yksi huipentuma oli Moukarikarnevaalien pääkilpailun televisiointi. Kilpailusta muodostui tasokas, ja näin jälkikäteen onkin hienoa sanoa että heittihän siellä Pekingin olympiamitalisti. Hienon tapahtuman järjestäminen vaati runsaasti talkootyötunteja. Kiitokset kaikille mukana olleille.

Päätöstilaisuudessa toiminnanjohtajan erikoispalkinnon pokkasi Timo-Jaakko Puronaho. Palkinto oli pieni kiitos aktiivisesta seuratyöstä vuosien varrella. Varmasti vuosi 2008 oli miehelle tietyllä tavalla raskas, mutta upeasti T-J taisteli ja mies on jälleen täydellä tohinalla mukana seuratoiminnassa. Kiitos Timo-Jaakko.