Simo-Viljami Ojanen 12. Vantaalla

Vantaalla hiihdetyt SM-kisat olivat hieno osoitus KP-V:n edustajan Simo-Viljami Ojasen loistavasta kunnosta. Ojanen sijoittui kokonaistuloksissa 12. sijalle M20 sarjassa. Saavutuksen arvoa nostaa se että Ojasen oma sarja on M18.

Televisiosta viikonlopun SM-kisoja seuranneet huomasivat että olosuhteet olivat varsin haastavat kaikille. Huoltojoukot saivat kuitenkin loihdittua sukset loistavaan kuntoon.

M20 sarjassa hiihdettiin 10 km perinteisellä sekä 10 km vapaalla. Lähtöviivalle asettui 77 sivakoijaa, joten tapahtumia oli luvassa heti alkumetreiltä lähtien. Starttipaikat oli jaettu M20 ranking pisteiden mukaan, näin ollen Simo-Viljami aloitti lähtönumerolla 20.

Starttikahinoissa Ojanen menetti sijoitustaan ja ensimmäisen kierroksen jälkeen sijoitus oli 36. Loistavan vauhdinjaon ansiosta sijoitus kumminkin nousi tasaiseen tahtiin, ja maaliin tulteassa tulostaulu osoittikin hienosti 12. sijaa. Saavutus on erittäin komea ja onnittelut siitä!

Tulevana viikonloppuna kisaillaan M18 sarjan SM-kilpailut Vuokatissa. Simo-Viljamilta voidaankin odottaa hyvää menestystä kotimaisemissa käytävistä kilpailuista. Tsemppiä matkaan Simo-Viljamille sekä loistavalle huoltojoukolle!