Miehet ja B-pojat sarjavoittoihin

Miesten futsal-sarja on viimeisiä pelejä vaille valmis. Sarjan voittajasta ei ole enään epäselvyyttä. KP-V:n miehet jyräsivät vastustajansa vakuuttavasti ja sarjavoitto irtoaa selvällä pisterolla, riippumatta viimeisistä peleistä.

Joukkueella on vielä yksi peli pelaamatta. Mikäli voitto irtoaa tästäkin ottelusta niin sarjassa ei tule yhtään tappiota. Upea saavutus kun huomioidaan että sarjassa oli myös VetU:n joukkue, jossa pelasi myös KP-V:n sankareita. Linkki sarjataulukkoon löytyy tästä: http://www2.splkeskipohjanmaa.fi/sarjat07/FM.htm

Sarjan voitto tietää sitä että joukkue pääsee karsimaan noususta Futsal-Ykköseen. Karsinnan ensimmäinen vastustaja on Pohjois-Suomen piirisarjan voittaja. Tämän ottelun voittaja kohtaa Vaasan piirisarjan – Keski-Suomen piirisarjan ottelun voittajan. Eli kahdella voitolla on paikka auki ykköseen. Karsinnat pelataan maaliskuun aikana. Jälkimmäinen ottelu olisi KP-V:n kotiottelu mikäli ja kun joukkue sinne saakka pääsee. Onnittelut sarjavoitosta ja tsemppiä karsintaan.

Toinen sarjavoitto tuli B-pojissa. Joten tulevaisuus on hyvissä käsissä tälläkin saralla. Poikien ottelut päättyivät menneenä viikonloppuna voittoihin NIK:stä sekä Tarmosta. Vetelille joukkue kärsi kirvelevän tappion. Sarjataulukko löytyy tästä http://www2.splkeskipohjanmaa.fi/sarjat07/FBP.htm. Onnittelut pojille!

Molempien sarjojen maalitykit löytyvät myös KP-V:n joukkueista. Miesten sarjan parhaat viimeistelijät ovat Joni Uusipaikka sekä Mico Uusitalo 17 osumalla. Saman verran häkkejä latoi B-pojissa Niko Åby. Sarjoista on vielä pelaamatta yksi turnaus.

2 vastausta artikkeliin ”Miehet ja B-pojat sarjavoittoihin

  1. MarkoT

    Karsinnat vasta maaliskuussa. Pohjois-Suomen piirien pelit vielä pahasti kesken, vastustaja kun löytyy sieltä.

Kommentointi on suljettu.