Kivipuro ja Uusipaikka KP-V:n riveihin

KP-V:n edustuspalloilijat saavat muutaman kovan vahvistuksen riveihinsä. Toinen kasvoista on uusi, ja toinen tuttu maaliruisku edellisiltä kausilta.

Tolppien väliin siirtyy Ari-Matti Kivipuro (synt.1986). Kivipuro on edustanut mm. KPV:tä Ykkösessä, sekä viime kaudella TUS:ia kakkosessa. Miehen pitkät avauspotkut ovatkin tunnettu tavaramerkki ympäri valtakunnan. Miehen siirrossa on optio siltä varalta että hän saa tarjouksen ylemmältä sarjatasolta. KP-V:n maalia menestyksekkäästi vartioinut Toni Peltoniemi saakin nyt pätevän korvaajan, mutta toivottavasti Mr Teboil nähdään joukkueessa jossain roolissa.

Toinen sopimuksen solminut on Joni ”Ullava” Uusipaikka. Viime kaudet kolmosen maalipörssin kärjessä keikkunut Ullavan Ruuna jatkaa näin ollen KP-V:n riveissä. Miehestä oli kiinnostunut useampikin kakkosen porukka, mutta ajatus tehoduo Ojala-Uusipaikasta oli liian houkutteleva:)

Joukkue menettää taitavan Joonas Kivisen. Tuleva seura on jo selvillä, mutta se julkistetaan kun nimet ovat sopimuksessa. Tsemppiä Joonakselle tuleviin taistoihin!

KP-V:n joukkue on nyt koossa, ja kyseessä taitaakin olla kaikkien aikojen kovin nippu. Yhdelle tai kahdelle vahvistukselle on vielä olemassa pieni varaus, toivottavasti tämä asia saadaan päätökseen lähiaikoina. Joukkueen harjoitukset ovat jo pyörineet muutaman viikon. Harjoitusotteluita koetetaan sorvata kovaa kyytiä.

Yksi vastaus artikkeliin ”Kivipuro ja Uusipaikka KP-V:n riveihin

Kommentointi on suljettu.