St.Jopo puulaakiturnauksen voittoon

Lauantaina 18.7.2009 pelattiin järjestyksessään toinen jalkapallon puulaakiturnaus. Tällä kertaa turnaus oli kerännyt seitsemän hyvin harjoitellutta ja kuntopiikin oikeaan aikaan ajoittanutta joukkuetta 🙂 Turnauksen ajatuksena on pitää hauskaa kaveriporukoilla ja siinä samalla lievittää kaikkia suomalaisia kihelmöivää kilpailuviettiä. Ajatus on ns. myyty joukkueilla varsin hyvin… Toisaalta turnaus on osoittanut sen, että Perhonjokilaakson seutuvilla on myös futisgeenejä. Joukkueet siis tulevat pääsääntöisesti tältä alueelta, mutta vierailevia tähtiäkin joukkueissa on. Ottelut olivat tiukkaa vääntöä alusta loppuun ja ne kuuluisat ”ottelun suolat” eli maalit, olivat vähissä.

Legendaarisen pelaajan The Köpin (FC Nestehukat) tyylinäyte FC Lissuja vastaan.

Tiukoista otteluista huolimatta alkusarjat saatiin ratkaisuun ja edettiin pudotuspeleihin. A-lohkon järjestyksessi tuli 1. FC Nestehukat 2. Pub T.T Toholampi 3. FC Konsta 4. FC Lissut. B-lohkon sijoitukset olivat seuraavat: 1. St.Jopo 2. Teksas-Jari 3. FC Nahkafasaanit.
Ensimmäisessä välierässä FC Nestehukat voittivat vasta rangaistuspotkukilpailun jälkeen Teksas-Jarin. Nestehukille haettiin vastustaja toisesta välieräparista St.Jopo vs. Pub T.T. Pub T.T. on hallitseva mestari. St.Jopo otti 2-0 voiton ja näin pudotti mestarit pronssiotteluun.

Pronssiottelusta muodostui Pub T.T:n näytös, ja joukkue pysyi komealla 3-0 voitolla mitalikannassa. Teksas-Jarin kohtaloksi koitui ylitankkaus ja sijoitus neljänneksi 😉 Loppuottelussa kohtasivat turnaukseen ennakkosuosikin asemassa lähtenyt FC Nestehukat, sekä Vetelin ylpeys St.Jopo. Pelissä ei maaleilla iloiteltu, vaan varsinainen peliaika päättyi pyöreään 0-0 lukemaan. Seurasi aina ristiriitaisia tunteita herättävä rangaistuspotkukilpailu. Paljon on keskusteltu, että onko tämä oikea tapa ratkaista arvoturnauksien voittajia. Lauantaina se oli ehkä nopein keino päästää pelaajat nauttimaan pelimannimusiikin saloista… Niin, itse rp-kisan voitti St.Jopo. ”Poika” matkaa näin Veteliin. Onnittelut St.Jopolle!

Voittajajoukkue St.Jopo

Joukkueessa pelasivat: Jani Kykyri, Hannu Saari (palkittiin joukkueen parhaana), Villa Pakkala, Niko Lassila, Jouni Timonen, Tarmo Läspä, Aro Pöyhönen, Riku Saari, Timo Kanninen, Sami Finnilä, Jani Hohenthal ja Marko Timonen.

2. neste hukka

Peliä seuranneena voin sanoa, että harvoin on Kaustisen nurmella liikkunut yhtä ketterää ja nimivahvaa joukkuetta kuin turnauksen voittajajoukkue. Kun tulosurheilusta on kyse, niin tulokset puhukoot puolestaan. ^_^