KePyn ja KePLin yhteistyö tiivistyy

KePy ja KePLi tiivistävät yhteistyötään Gepardin Yleisurheilu-kiertueella.

Kiertue on tarkoitettu kaikille 9-15-vuotiaille tytöille ja pojille, jotka ovat kiinnostuneita, innostuneita ja halukkaita oppimaan yleisurheilun lajitaitoja. Kiertueella ei tarvitse olla aikaisempaa lajikokemusta.

– Kiertueen tavoitteena on innostaa uusia lapsia ja nuoria mukaan seuratoimintaan. Kiertue tarjoaa lajin parissa jo mukana oleville oivan tilaisuuden saada monipuolista ja laadukasta lajitietoutta asiantuntevien valmentajien johdolla, innostuu KePY:n uusi puheenjohtaja Helinä Marjamaa uudesta lajin markkinointikierroksesta.

– Tarjoamme myös muiden lajien lapsille ja nuorille oivan mahdollisuuden tulla monipuolistamaan harjoitteluaan yleisurheilun parissa, kertoo kiertueen isähahmo yleisurheiluvalmentaja Jouko Salmela Kälviältä.

Kiertueen aikana vieraillaan 11 paikkakunnalla, järjestetään 36 lajivalmennustapahtumaa sekä päätöshuipentuma toukokuun lopulla Kokkolassa.

Tilaisuuksiin voi osallistua kuka vaan lajista riippumatta. Ideana on, että lapset ja nuoret tulisivat kokeilemaan lajia ja löytämään itselleen sopivan lajin.

Lisätietoja:

Keski-Pohjanmaan Yleisurheilu ry:
Jouko Salmela, 040 – 5814 090
Helinä Marjamaa, 043 – 8200 942

Keski-Pohjanmaan Liikunta ry:
Jenna Ketonen, 044 – 0916 076
Petri Harsunen, 0400 – 365 607

http://www.kepli.com/gepardin_yleisurheilu-kiertue