Ojaset sivakoivat Vuokatissa

Kaustisen Pohjan-Veikkojen hiihtäjät Simo-Viljami sekä Onni-Vilhelm Ojanen aloittivat kauden Vuokatin kansallisissa hiihdoissa. Pojat olivat hyvässä vedossa ja tulevalta kaudelta onkin odotettavissa hyviä tuloksia.

Vuokatin kansalliset käytiin -8 asteen pakkasessa, ja ladut oli saatu hyvään kuntoon. Simo-Viljami sijoittui M18 10 km perinteisellä seitsemänneksi, jääden kärjestä 01:14,9 minuuttia. Onni-Vilhelm voitti oman sarjansa, M14 5km perinteisellä. Toiseksi tullut hiihtäjä jäi Onni-Vilhelmistä noin 20 sekuntia.

Simo-Viljamilla oli epäonnea laskun ohitustilanteessa. Simo-Viljami ajoi rajusti ulos, tuloksena suksi irtosi ja aikaa kului. Simo-Viljami oli tilanteessa 17 sekunnin johdossa. Onni onnettomuudessa oli että tilanteesta ei aiheutunut loukkaantumista. Simo-Viljami kokosi nopeasti itsensä ja jatkoi kilpailun loppuun.