Nelli KePY:n juoksucupin voittoon

KePY:n juoksucupin kuukausittain juostu viides ja päättävä maastokilpailu saatiin nauttia aurinkoisessa syyssäässä Kaustisella urheilukentän maastossa. Kaikissa 9-15 ikävuosien sarjoissa cupin kokonaiskisassa huomioitiin neljä parasta kilpailutulosta. Voittaja sai 20, toinen 18, kolmas 16, neljäs 14, viides 12 ja muut osallistujat kukin 10 pistettä. KP-V sai cupista hyvin mitalisijoja, yhden kullan, kaksi hopeaa ja kaksi pronssia. Naapurista VetU:lta lainatun kuuluttajan kera järjestelyt sujuivat loistavasti ja kisakoneisto olisi kyennyt läpäisemään huomattavasti lukuisemman osallistujajoukon.

Nelli voittajakorokkeella, Sara Pudas 2. ja Viola Jämsä 3.

Nelli Pekkarinen oli T11 sarjan ylivoimainen voittamalla kaikki 5 osakilpailua ja maksimipistein 80 koko cupin. Toukokuussa tuli voitto Ullavan maastojuoksusta, kesäkuussa Vetelin lyhyet ratamatkat, heinäkuussa Kalajoen pitkät ratamatkat, elokuussa Nivalan keskimatkat ja nyt syyskuussa Kaustisen 1 km maastojuoksu hyvällä ajalla 3,34. Nelli johti tänään kilpailua miten tahtoi heti lähtömetreiltä alkaen. Toinen yhtä vakuuttava ja kaikki viisi osakilpailua voittanut oli P12 sarjassa Perhon Hannu Tiaskorpi.

P13 sarjassa KP-V:n Antti Rauma oli jo varmistanut 60 pisteellä edelliskisassa hopean tänään selvästi ajalla 3,19 voittaneen Sievin Patrik Rajalan 78 pisteen jälkeen. Cupin pronssille pistein 52 nousi tänään toiseksi juossut Eemeli Purola ajalla 3.40 ja cupin neljänneksi pistein 50 Elias Purola, tänään kolmantena ajalla 3,45.

Eemeli ja Elias tänään korokkeella voittajan molemmin puolin

T13 sarjassa Nuppu Peltoniemi voitti ajalla 3,30 ja sijoittuen koko cupissa Kaustisen ja Nivalan voitoilla hopealle pistein 40. Cupin voiton vei kuitenkin kolmessa kisassa hyvin pärjännyt Kalajoen Ilona Haasiomäki (56), jonka aika tänään maastossa oli 3,48. Nuppu tuli maaliin samalla ajalla T12 sarjan maastojuoksun voittaneen Toholammin Inka Remesahon kanssa. T12 cupin voitto meni tänään toiseksi tulleelle Kälviän Jenna Vähähyypälle pistein 76. Vilja Peltoniemi on tänään kolmas ajalla 3,51 ja kokonaiskisassa neljäs 58 pisteellä. T12 cupin pronssin otti aiemmissa juoksuissa hyvin pisteitä kerännyt Johanna Uusitalo pistein 64. Elina Rauma otti pistesijan pistein 40.

T9 sarjassa Julia Kivinen juoksi tonnin hyvin kolmanneksi aikaan 4,13 ja kokonaiscupissa neljänneksi pistein 58. Eveliina Rauma toi pistesijan 40 pisteellä. Nuorimmissa sarjoissa osallistujia oli kauden aikana yli 20, mutta 15 -vuotiaissa enää tyttöjä 4 ja poikia 3.

Julia tänään pronssilla, Enni Katajalaakso voitti ja Susanna Juhola oli 2.

Tulokset KP-V:n ja KePY:n sivuilta

Yksi vastaus artikkeliin ”Nelli KePY:n juoksucupin voittoon