VPS-j rankaisi erikoistilanteista

Kaustisen Pohjan-Veikkojen edustusmiehistö on edelleen elossa, vaikka raporttia joukkueen toiminnasta ei ole viime aikoina kuulunutkaan. Tiedonjanoiset ovat saaneet raporttia joukkueen menosta eri lähteistä, mutta tässä pientä helpotusta asiasta kiinnostuneille.

Jutunlaatijan sekä joukkueen tiet erosivat kevään aikana. Tapahtumaan ei liittynyt mitään dramaattista, vaan koutsin elämäntilanne vaati pienen irtioton hikiseen ja välillä veriseenkin futiselämään 🙂 Kiitokset vaativaa hommaa hyvin jatkaneille Ari Puumalalle, Jani Koskelalle, Jani Myllymäelle sekä Tuukka Lempiälle.

Lauantaina 19.9. KP-V pelasi kauden viimeisen kotiottelun. Vastaan asettui VPS-j ja eritoten kotijoukkue kaipasi lisäpisteitä kipeästi. Kaustislaisten tilanne sarjataulukossa näyttää varsin synkältä, mutta joukkue osoitti lauantaina että taistelu jatkuu loppuun saakka. KP-V:n miehistö on kärsinyt runsaasti erilaisista loukkaantumista. Loukkaantumiset eivät tosin ole selitys heikkoon sarjasijoitukseen.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli tasaväkistä taistelua kentän molemmilla puoliskoilla. Kaustislaiset puolustivat tiiviinä joukkueena, sekä paikantullen iskivät nopeasti vastahyökkäyksillä. Liian usein vastahyökkäykset vain olivat Jarkko Ojalan harteilla, mutta siitäkin huolimatta ”Jankkeri” oli lähellä tehdä parikin osumaa. KP-V:n puolustuslinja Paasila-Finnilä-Fränti-Palosaari hoiti vastustajan hyökkäykset varmasti. Vierailijoiden riveissä innokkaimin hääri muutama vuosi sitten Veikkausliigassa pelannut Seth Ablade. Linja sai tukea loistavan ”likaisen roolin” pelanneelta Henri Lassilalta. Puoliajan ainoa osuma syntyi todella harmittavasti 44.minuutilla vapaapotkusta. Vepsun pelaajat iskivät tylysti 0-1 johtomaalin juuri kun kaikki odottivat puoliaikavihellystä.

Toinen puoliaika jatkui siitä mihin ensimmäinen jäi. Jokaisesta pallosta taisteltiin kiivaasti ja vaikka vierailijoilla ei ollut mitään panosta ottelussa, niin se ei antanut mitään armoa kotijoukkueelle. Tästä osoituksena 0-2 maali, joka tuli jälleen erikoistilanteesta. Tällä kertaa kulmpapotkusta. Ojala nosti nopeasti kaustislaiset taisteluun mukaan, iskelmä kavennusmaalin vain kaksi minuuttia vaasalaisten osuman jälkeen. Tämä jälkeen molemmat loi muutaman vaarallisen tilanteen, mutta lisäosumia ei nähty. KP-V:llä oli paikat tehdä useampikin lisäosuma, mutta pisteet matkasivat Vaasaan. Kotijoukkue olisi kaivannut riveihinsä heti alkuminuuteista lähtien Joni Uusipaikkaa. ”Ullava” kärsii selkäkivuista, mutta kauden päätösotteluun maalitykki aikoo parsia itsensä kokoon.

KP-V päättää kauden lauantaina 26.9 Kauhajoella. Ottelun voittamalla kaustislaisilla on vielä teoreettinen mahdollisuus säilyä Kolmosessa. Tämä vaatisi kumminkin muiden joukkueiden apua. Vuoristoratamainen kausi on loppuhuipennusta vaille valmis. Kauhajoella päättyy monen pelaajan sekä valmentajan aikakausi KP-V:ssä.

KP-V ottelussa: Toni Peltoniemi mv, Timo-Jaakko Paasila, Sami Finnilä (76. Joni Uusipaikka), Juho Fränti, Markus Palosaari, Juuso Norrena ”C” (66. Aapo Järvelä), Henri Lassila, Matias Svartsjö (46. Sami Salonen), Joonas Syrjälä (37. Eeli Penttilä), Aleksi Salminen, Jarkko Ojala.

KP-V – VPS-j 1-2 (0-1)

0-1 44.min Rantamäki Jarkko
0-2 56.min Rantamäki
1-2 58.min Ojala Jarkko

Yksi vastaus artikkeliin ”VPS-j rankaisi erikoistilanteista

1. niimpä

”Vastustaja oli luokaton, mutta valitettavasti me oltiin vielä huonompia, KP-V:n valmentaja Marko Takala toteaa.”

Tämä lausunto muistetaan Mr Takalasta, eipä paljoakaan muuta.