Yleisurheilijat juhlivat

Yleisurheilun kauden 2009 päätöstilaisuus pidettiin torstaina 8.10 keskuskoulun ruokalassa. Jälleen kerran oli suuri joukko lajin harrastajia, vanhempia ja toimijoita kerääntynyt juhlimaan SM-, pm-, aluhuipentuma, Vattenfall- ja Rolls Games-kisoissa menestyneitä. Palkittavia oli reilusti toista sataa, joka kertoo toiminnan laajuudesta. Kentillä ja radoilla on vilinää piisannut KP-V:n urheilijoiden osalta.

Kauden aikana tapahtui myös kilparatojen ulkopuolella. KP-V:n yleisurheilijat saivat Nuoren Suomen sinetin. Historiallinen hetki jo senkin takia, että sinetti on ensimmäinen yleisurheilulle myönnetty Keski-Pohjanmaalla. KP-V:n urheilijat sekä toimijat voivat näin ollen olla ylpeitä itsestään. Hyvä me!

Tilaisuuden alussa toiminnanjohtajan höpinöiden jälkeen Tuula Harju luovutti Timo-Jaakko Virkkalan erikoispalkinnon. Palkinnon sai SM-kisoista hopeamitalit 3 000m sileältä ja 1 500m esteistä voittanut Miika Pajukangas.

Nuorisopäällikkö Ari Pekkarinen kiitti puheessaan kaikkia toimijoita ja urheilijoita. Kesän aikana pidetyt Rolls Games-kisat olivat jälleen huippusuositut. Runsas osanottomäärä vaatii myös paljon toimijoilta. Tässä onkin hyvä vinkki innokkaille vanhemmille. Tehtäviä riittää kaikille ja haluamansa tason mukaisia.

Yleisurheilu mielletään yksilöurheiluksi, mutta varsinkin lasten- ja nuortensarjoissa se on vielä joukkueurheilua. Loistavan joukkuehengen tuotosta oli KP-V:n saavuttama Vattenfall-seuracupin 3.sija. Lisäksi menestystä tuli runsaasti aluehuipentumista sekä pm-kisoista.

Kausi 2009 on nyt paketissa, mutta uusi kausi kolkuttaa jo ovella. Saliharjoitukset alkavat viikolla 43. Tarkempaa tietoa näistä löydät ajankohtaista-palstalta.