B-juniorit kaatoi GBK:n

B-junioreiden sarja-avaukseen Kaustisen hiekkakentälle saapui GBK. Ottelu alkoi molempien joukkueitten osalta todella hermostuneesti ja pallo pomppi joukkueelta toiselle kokkolalaisten kuitenkin ollen hieman hallitsevampi oaspuoli. 10 minuutin kohdalla GBK siirtyi 0 – 1 johtoon KP-V:n puolustuksen huolimattoman pelaamisen päätteeksi. Pelikellon näyttäessä 17 min Kaustinen tasoitti ottelun, maalintekijänä Joni-Antton Junttila, maalisyötön tarjoili Jussi Klemola. Taukotilanne siis 1 – 1.
55 minuutin kohdalla Junttila siirsi kaustislaiset johtoon maalivahti Hannes Torpan syötöstä. Mutta vain kolme minuuttia myöhemmin GBK tasoitti ottelun. Neljä minuuttia edellisestä ja kokkolalaiset siirtyivät 2 – 3 johtoon kaustislaisten liian pehmeän tilannepelaamisen seurauksena. Ottelu tuntui jo kääntyvän GBK:lle, kunnes 68 min kohdalla Jere Åby tasoitti ottelun 3 – 3, maalisyötön tarjoili Arttu Penttilä. Kun ottelua oli jäljellä kuusi minuuttia nähtiin ottelun voittomaali, maalin viimeisteli Jussi Klemola hienon yksilösuorituksen päätteeksi.
Ottelun taso ei noussut kovinkaan korkeaksi, mutta tärkein jäi Kaustiselle, kolme sarjapistettä ja samalla kauden avausvoitto.