B-juniorit voittoon vierasottelussa

Ottelu alkoi melko tasaisissa merkeissä Pedersören pelatessa pitkää pystypalloa KP-V:n pyrkiessä pelintekoon keskikentän kautta. Erän edetessä kaustislaiset saivat hiljalleen ottelun haltuunsa, mutta avausmaalin teki kuitenkin PeFF pelikellon näyttäessä 34 min. Erän viimeisellä minuutilla nähtiin KP-V:n tasoitusmaali, kun Eetu Hautalan loistavasta keskityksestä Arttu Penttilä siirsi pelivälineen verkon perukoille. Taukotilanne 1 – 1.
Toinen erä jatkui kaustislaisten selkeällä hallinnalla ja kun peliä oli pelattu 54 min siirtyi KP-V johtoon A Penttilän toimiessa jälleen maalin viimeistelijänä. Maalisyötön tarjoili Jere Åby. Kymmenen minuuttia myöhemmin Peff kuitenkin tasoitti ottelun. Vain kaksi minuuttia tästä Joni- Antton Junttila siirsi KP-V:n jälleen johtoon hallitulla sijoituksella takakulmaan. Syöttäjänä toimi Toni Skantsi. Jälleen ehti kulua kaksi minuuttia ja ottelu oli tasalukemissa 3 – 3. Ottelun ratkaisumaali nähtiin kuitenkin jo, yllätys yllätys, kaksi minuuttia edellisestä, kun Eetu Hautala pelasi tilanteen rohkeasti loppuun ja ohjasi pallon päällään ohi vastustajan maalivahdin. Syöttäjänä toimi Olli Heikkala. Tärkeä vierasvoitto ja kolme sarjapistettä lisää, hienoa!
Parasta antia ottelussa oli koko kentän tilankäyttö, sekä tilanteiden pelaaminen loppuun saakka. Ja mikä tärkeintä, nyt pelattiin joukkueena!