B-juniorit taisteli tasapelin Jaron vastaan

Jalkapallon B-juniorit saivat keskuskentälle vastaansa Pietarsaaren Jaron. Jo ennakkoon tiedettiin, että Jaro on taitava ja hyvää jalkapalloa pelaava joukkue, eli tiedossa oli työntäyteinen iltapuhde.
Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä pietarsaarelaisten ollessa hieman hallitsevampi joukkue. Mutta mitä pidemmälle ensimmäinen erä eteni sitä paremmin KP-V sai pelijuonesta kiinni ja se loikin muutaman vaarallisen tilanteen Jarolaisten maalille, mutta vastustajan maalivahti oli tilanteissa vahvempi ja piti maalinsa puhtaana. Juuri ennen ensimmäisen erän päättymistä kaustislaiset sitten onnistuivat, kun vapaapotkun päätteksi Jere Åby siirsi kotijoukkueen 1 – 0 johtoon, maalisyötön tarjoili Eetu Hautala. Taukotilanne 1- 0. Toista erää ehti kulua vain kaksi minuuttia kun pietarsaarelaiset sitten tasoittivat ottelun kaustislaisten ollessa vielä taukotunnelmissa. Jaro jatkoi painostamista ja pelikellon näyttäessä 57 min se siirtyikin 1 – 2 johtoon. Ottelun tasoitusmaali nähtiin vajaat kymmenen minuuttia ennen peliajan päättymistä, kun Heikki Heikkilän keskityspallon ohjasi Jaron oma pelaaja päällään maaliin, loppulukemat siis 2 – 2. Pelitilanteisiin nähden tasatulos oli aivan oikeutettu ja sarja jatkuu mielenkiintoisen tasaisena. KP-V:n parhaimmistoon kuuluivat maalivahti Hannes Torppa, keskikentän raataja Toni Skantsi sekä kärjessä häärinyt E Hautala. Koko joukkue ansaitsee kiitoksen loistavasta taistelusta ja joukkuepelaamisesta. Seuraavaksi vastaan asettuu vierasottelussa TUS. Ottelu pelataan ma 31.5.