B-juniorit voitti PeFF:n

Jotta toiveet piirisarjamitalista säilyvät, täytyi B-junioreiden ehdottomasti voittaa kotiottelussaan PeFFin. Heti ottelun alussa kaustislaiset ottivat kentän täysin hallintaansa ja maalitilanteita luotiin tasaisin välein, mutta niin kuin usein ennenkin maalinteko tuotti vaikeuksia. Ottelun 19 min Mikko Viiperi siirsi kotijoukkueen 1 – 0 johtoon, maalisyötön antoi Eetu Hautala. Lukuisista maalitilanteista huolimatta erätauolle siirryttiin näissä lukemissa. Toinen erä jatkui samaan malliin, KP-V hallitsi ja loi maalitilanteita, ja pelikellon näyttäessä 62 min laukoi Taneli Virkkala pallon rangaistuspilkulta varmasti maalin perukoille. Kaksi minuuttia ennen peliajan umpeutumista Jere Åby nöyryytti Pedersören maalivahtia oikein kunnolla sijoittamalla pallon hallitusti luukuista maaliin. Pelikellon näytäessä 80 min tarjoili KP-V:n maalivahti ilmaisen lohdutusmaalin vierasjoukkueelle, ja näin loppulukemat 3 – 1. Tärkeät pisteet Kaustiselle.

Kuvia ottelusta joukkueen omilla sivuilla!