B-juniorit pelasivat tasapelin

KP-V:n B-juniorit saivat kotikentällään vastaansa kokkolalaisen GBK:n. Ottelu alkoi kaustislaisilta hyvin, sillä kun peliä oli pelattu neljä minuuttia siirsi T Virkkala kotijoukkueen 1 – 0 johtoon, maalisyötön antoi J Klemola. Maalin jälkeen ottelu kääntyi GBK:n hallintaan ja tasoitusmaali nähtiin 17 min kohdalla. Pelikellon näyttäessä 30 min siirsi E Hautala kaustislaiset jälleen johtoon, maalisyöttö J Klemolalle. Vain viisi minuuttia ja tilanne tasan 2 – 2, mikä oli myös taukotilanne. Kolme minuuttia ehti peli vanheta tauon jälkeen, kun KP-V siirtyi jälleen johtoon, maalintekijänä jälleen E Hautala, syötön tarjoili T Virkkala. Ottelun viimeisen maalin iski GBK kun 54 minuuttia oli pelattuna. Tasatulos pelitilanteisiin nähden aivan oikeutettu, sillä molemmat joukkueet tuhrivat muutaman todella mainion maalintekotilanteen. Ottelussa jaettiin myös useampi varoitus, KP-V:lle kolme ja GBK:lle yksi. Sarjatilanne on mukavan tasainen, sillä vielä kaikilla joukkueilla on mahdollisuus piirisarjamitaleille, kun otteluita jokaisella joukkueella on jäljellä kaksi.