Teemu Wirkkala seutiskisojen vetonaulana

Teemu Wirkkala oli tänään käydyn seutis-gamesien kuvatuin henkilö. Toholampilainen keihästähti ei tosin osallistunut kilpailuihin, mutta suoritti kisojen avausheiton, muutaman askeleen vauhdilla kantanut runsaat 70m olisi toki riittänyt päivän kilpailussa ylivoimaiseen voittoon. Palkintojenjakajan ominaisuudessa Wirkkala oli paikalla koko kisaillan.
030
Teemu Virkkala Sauli Joen haastattelussa

Kisojen joukkuevoiton korjasi Halsuan Toivo ylivoimaisin pistein 213. Toholampi 124,8 pisteellä kiilasi kalkkiviivoilla toiseksi niukasti ennen kolmanneksi tullutta Lestijärveä, joka päätyi 122.8 pisteeseen. Asukasluvultaan isommat Kaustinen ja Veteli eivät pienimpine kertoimineen pystyneet kuin neljänneksi ja viidenneksi.
050
Marke valmistautuu työntöönsä

Aurinkoinen sää ja pääosin sopiva tuuli tarjosivat hyvät puitteet tulosten teolle. Parasta jälkeä tehtiin tällä kertaa naisten kuulassa. Marke Paavolan komea voittotyöntö 10,13 meni suoraan piirin tilastoneloseksi, Jenni Penttilän hopeapukkaus 9,09 vuorostaan nousi tilastossa kuudenneksi. Kolmanneksi työntänyt Halsuan Laura Haka nousi vastaavasti seitsemänneksi.
047
Jennin tyylinäyte

Onni Salosen kuulavoitto viisikiloisella tuli lukemin 8,89 M17:ssa

Ensimmäistä kertaa tänä kesänä juoksu-areenalla piipahtanut Samu Karhukorpi nappasi satasen voiton mukavalla ajalla 12,21.
Saman temoun teki naisten puolella Tiina Huhtakangas kellottaen voittoajan 14,86

066
Antin ponnistus osuu kohdalle

Ylemmistä juniorisarjoista kaustislaisittain parasta antia oli 15-vuotiaan Antti Mäkelän pituusennätys 5,36 jolla irtosi kolmas sija. Keihäässä Antti nappasi kakkostilan. T13:ssa kilpailut Vilja Peltoniemi otti toiset sijat sekä 200m:llä että korkeudessa.

Nuorimpien juniorien kovin suoritus oli Julia Kivisen hurja 60m. Yli puolen sekunnin ennätysparannus lukemiin 9,33 nosti Julian T9 sarjan Suomen tilastoykköseksi. Sarjan suomenennätys on Johanna Mannisella numeroin 8,84. Elli Myllymäki oli illan juoksussa kakkonen ajalla 10,25.
039
Hienon 60m juoksun tehnyt Julia Kivinen tässä pituuden vauhdinotossa

11-poikien kuulavoittoon pukkasi Joonas Ämmänkoski tuloksella 7,92. Eemil Ali-Haapala oli odotettu ykkönen 11-vuotisten pituushypyssä, debyyttisatasella Eemil oli kolmas mukavalla ajalla 15,37. Myös neljänneksi juossut Felix Paavola teki hyvän ajan 15,51.
Venla Mäkelä hyppäsi yllätysvoitoon T9:n pituudessa tuloksella 3,34

Illan päättänyt 4x400m sekaviesti päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen Kaustisen selvään voittoon, viestiä kiidättivät Vilja Peltoniemi, Antti Mäkelä, Tiina Huhtakangas ja Samu Karhukorpi