KP-V Girls Futsalturnaus I

KP-V Girls aloitti naisten futsalin piirisarjansa kahdella ottelulla Kokkolan urheilutalolla. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui kokkolalainen Los Babes. Peli oli Girlseillä rauhatonta ja erittäin sekavaa, eli oman pelin rakentelusta ei ollut tietoakaan, liekö syynä kisajännitys vai mikä. Kun sitten ottelu vihdoin saatiin päätöseen olivat loppulukemat tylyt 2 – 7 kokkolalaisille. KP-V:n molemmista maaleista vastasi Julia Känsäkoski, yhden tehopisteen hankki itselleen Essi Rahkonen maalisyötön muodossa. Toinen ottelu ja vastaan asettui FC-92 Nivalasta. Pelikuvioita oli hieman muutettu ennen ottelua ja liekö tuosta johtuen myös peli hieman parani. Ajoittain pallo kulki mallikkaasti koko joukkueen voimin ja hyviä maalitilanteitakin saatiin aikaiseksi. Tasaisen ottelun tauokotilanne 2 – 2. Puoliajan molemmista maaleista vastasi Laura Hirsikangas. Peli oli tasatilanteessa lähes viimeiselle minuutille, kunnes KP-V käänsi ottelun edukseen kahdella viime hetken maalilla. Maalintekijöinä toimivat Hirsikangas ja Känsäkoski, lisäksi Hirsikankaalle yksi syöttöpiste. Eikä pidä unohtaa maalivahti Nina Raumaa joka muutamalla upealla torjunnallaan piti joukkuetta pystyssä. Lisäksi puolustuksen lukko Alina Koivisto pelasi mallikkaasti ja rauhallisesti läpi koko ottelun. Hyvä alku joukkueelta, eli ei muuta kuin kohti tulevia haasteita…