Jalkapallokausi päätökseen

Jalkapallokauden päätöstilaisuutta vietettiin tiistaina 23.11. koulukeskusken ruokalassa. Tilaisuudessa palkittiin kaikki pelaajat, valmentajat sekä muut toimijat.

Kahvin ja mehun maistuessa oli hyvä muistella kulunutta kautta. Jalkapallojaoston puheenjohtaja Erkki Laide tiivisti kauden tapahtumia puheessaan ja kertoi joukkueiden saavutuksista eri ikäluokissa. Menestynein joukkue oli piirin hopeamitalit pokannut B-poikien joukkue. Laide päätti tähän kauteen useamman vuoden pestinsä jaoston puheenjohtajana. Kiitokset Erkille panoksestasi ja tapaamme kentillä 🙂

Kaustisen Pohjan-Veikoissa on tällä hetkellä 169 lisenssipelaajaa, joka on varsin mallikas saavutus kunnan asukaslukuun nähden. Lisäksi KP-V:n lisenssipelaajien määrä ei ole laskenut muiden seurojen tapaan, vaan viime vuosina se on pysynyt 170 tietämillä. Uusi urheilutalo antaakin mahdollisuuksia toiminnan laajamittaiseen kehittämiseen, kunhan saadaa ratkaistua se ikuinen ohjaajapula. Jaosto on valmis ottamaan toimintaan mukaan joukkueen vaikka joka ikäluokkaan, kunhan löytyy aktiivisia ohjaajia. Toivommekin siis ohjaajien joukkoryntäystä toimintaan, joten tervetuloa!

Jalkapallojaosto kiittää kaikkia pelaajia, vanhempia, valmentajia, toimitsijoita sekä yhteistyökumppaneita kuluneesta kaudesta. Kiitos!

futispäätös

erkit