KP-V Girls Futsalturnaus II

Päivän teema; puolustuspelin kehittäminen. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui FC OuHu, jolla meriittinä muun muassa viime vuoden SM-kulta futsalissa. Ja joukkueitten tasoero oli myös juuri niin suuri kuin osattiin odottaa. Lopputulos 15 – 1 (6 – 0 ) Oulaisille. Kaustislaisten maalista vastasi Laura Hirsikangas, maalisyötön antoi Nina Rauma. Toisessa ottelussa vastassa VetU. Puolustuspelin harjoittaminen jatkui ja sujuikin melko mallikkaasti, taukotilanne 0 – 0. Toisen puoliajan neljännellä minuutilla VetU siirtyi johtoon ja KP-V oli pakotettu aikalisään ja pelikuvioiden muutokseen. Pelitavan muuttamisen myötä KP-V saikin luotua muutaman melko hyvän maalintekotilanteen, mutta VetU:n maalivahti esitti todella tyylikkäitä pelastuksia ja kun ottelua oli jäljellä noin neljä minuuttia iski veteliläiset pallon toistamiseen KP-V:n maaliin. Lopputulos 0 – 2 veteliläisille, onnittelut heille!
KP-V Girlsien parhaimmistoon kuuluivat päivän otteluissa Essi Rahkonen, Emmi Luoma sekä Alina Koivisto.