KP-V Girls Futsalturnaus V

Hiljainen menomatka, osa nukkui… Pelaajien henkilökohtainen valmistautuminen kenties heikkoa? Siltä ainakin tuntui, kun päivän ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Kälviän Tarmo. Ottelu oli ohitse jo ennen kuin se ehti edes alkaa, kyyti oli kylmää ja tytöt vain paikalla mutta ei aidosti läsnä. Taukotilanne Tarmolle 7 -0. Toisella puoliajalla valmentajat sekoittivat hieman pelijärjestystä, tuloksena kaksi lisämaalia omiin eikä ainuttakaan Tarmon verkkoon. Lopputulos siis tylyt 9 – 0 Kälviälle. Kauden totaalinen pohjanoteeraus oli koettu!
Toinen ottelu ja vastassa FC-92 Leidit. Kentällä aivan eri asenne ja pelikin sujui hienosti. 11 peliminuutin jälkeen KP-V Girls johti ottelua 4 – 0. Mutta hyvän olon tunteen hiipiessä puseroihin heräsi Leidit pelaamaan, ja kas, pian ottelu olikin jo lukemissa 4- 3. Toisen puoliajan loppuminuuteilla Girlsit viimeistelivät vielä yhden maalin ja lopputulos näin ollen 5 – 3 KP-V:lle.
Girlsien tehotyttöinä toimivat: Alina Koivisto 2+1, Essi Rahkonen 2+0, Julia Känsäkoski 1+0 sekä Laura Hirsikangas 0+1.
Joukkueen parhaimmistoon kuuluivat E Rahkonen ja A Koivisto.