KP-V Girls Futsalturnaus VI

Viimeinen futsalturnaus naisten piirisarjassa ja ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui FC Kokkostars. Joukkueet olivat ennen ottelua sarjataulukossa tasapisteissä joten tiedossa olisi tasaista taistelua. Ja näin peli myös eteni, ensimmäisen puoliajan päättyessä tilanne 0 – 0, maalitilanteet molemmilla todella vähissä. Toista puoliaikaa ehti kulua kahdeksan minuuttia, kun Kokkostars siirtyi johtoon. Kolme minuuttia tästä ja Kaustinen tasoitti, maalintekijänä toimi Essi Rahkonen, syöttäjänä Julia Känsäkoski. Loppuminuuteilla KP-V Girls sai luotua useita hyviä maalintekotilanteita, mutta viimeistelyn ollessa huolimatonta lopputulos 1 – 1.
Toisessa ottelussa vastaan asteli AC OuHu. Pelin juoni oli ennakkoon selvä, Kaustinen keskittyisi puolustamiseen. Ottelu etenikin tasaisena aina kahdeksannelle minuutille saakka, jolloin OuHu otti aikalisän ja muutti taktiikkaansa. Ja vaikka muutos tiedostettiin, loppuivat kaustislaisilta keinot. OuHu takoi tylyt 0 – 5 taukolukemat. Toinen puoliaika alkoi jälleen tasaisesti ja seuraava maali nähtiin vasta erän 13 minuutilla. Ja sitten verkot paukkuivatkin taukoamatta. Loppulukemat tylyt 0 – 9 Oulaisille.
Päivän parhaimmistoon kuuluivat Essi Rahkonen, Tiia Saarikettu, Jasmiina Järvelä sekä Julia Känsäkoski.
Kokonaissaldo talven otteluista ihan ok, neljä voittoa, yksi tasapeli sekä viisi tappiota.