Vauhdikkaat SM-sprintit

KP-V:n veteraanit poimivat mukavia sijoja tänään Seinäjoella suunnistetussa SM-sprintissä.
M45:ssä kilpaillut Vesa Peltoniemi piti pitkään karsinnan paalupaikkaa, viimeisenä lähteneet sarjat kovimmat nimet pudottivat Vesan neljänneksi, joka tapauksessa paras karsintajuoksu toistaiseksi SM-tasolla. Finaalissa paineltiin reilusti alle viiden minuutin kilometrivauhtia. Vaikka Vesan virheet jäivät pariin kymmeneen sekuntiin, niin kahdeksan miestä ehti tuloslistalla edelle. Yhdeksäs sija 34 sekuntia voittajasta oli silti hieno suoritus. Samassa sarjassa kilpaillut Vetelin Kari Tyynelä oli finaalin 13.
.
Vesa matkalla karsinnan neljänneksi

Matti Kattilakoski suunnisti karsinnan kuutoseksi, finaalissa vauhti riitti enää sijaan 21 sarjassa H65. Myöskään Tauno Pajukangas ei pystynyt uusimaan karsinnan (11 sija) menestystään, finaalin virheet tiesivät H55:n sijaa 22. Kuten seuran muutkin miessuunnistajat, myöskään Juha Lerssi ei pystynyt karsinnan 16. sijaansa, finaalissa sijaksi kirjattiin 23.
.
Tauno varmistaa pääsynsä A-finaaliin, takana näkyy Vetelin Esa Leppäniemi

D40 kilpailleen Anne Peltoniemen vauhti sen sijaan parani iltapäiväfinaalin 11. sijaan, mikä oli neljä pykälää parempi kuin karsinnassa.
.
Anne matkalla parhaaseen SM-suoritukseensa

Vetelin Anne Polso teki D35:ssa vakuuttavaa jälkeä. Karsinnassa neljäs ja finaalissa viides
.
Anne Polso nappasi plakettisijan

Päivän paras keskipohjalainen oli KoS:n Jorma Nissilä. H55 sarjan finaalissa lohkesi hieno kakkossija