Kälviä hallitsi kilosarjaa Kalajoella

Joukkonsa hyvin liikkeelle saanut Kälviän Tarmo keräsi tänään Kalajoella käydyssä Vattenfall-seuracupissa hienot pisteet 9176. Kakkoseksi sijoittunut usean poisjäännin vaivaama Kaustisen Pohjan Veikot jäi kauaksi taakse pistein 7683. Neljänneksi pistein 2397 tullut Vetelin Urheilijat voi jo heittää hyvästit finaalipaikalle.
Eri sarjassa kilpaillut Kalajoen Junkkarit oli päivän odotettu ykkönen pistein 10851

Kaustisen nuoret keräsivät yhteensä seitsemän lajivoittoa. Päivän ensimmäisessä lajissa 11-vuotisten tyttöjen 60m aidoissa Julia Kivinen oli omaa luokkaansa hyvällä ajalla 10.60. Samanikäinen Venla Mäkelä floppasi tyylikkäästi uuden korkeusennätyksensä voittaen tuloksella 1,28.

13-vuotisissa tuli neljä lajivoittoa. Eemil Ali-Haapalan uusi pituushyppyennätys 4,57 toi selvän voiton. Joonas Ämmänkoski pukkasi kuulaa voittoisasti 10,06. Myös tyttöjen kuulavoitto tuli kotiin Alexandra Karhukorven työnnettyä lukemat 7,88. Larry Suvanto aitoi hienoon voittoon 13-vuotisten pika-aidoissa numeroin 11,41.

Lajivoittoon ylsi myös Akseli Myllymäki, joka P15 sarjassa korjasi moukarivoiton tuloksella 18,91.
N17 seipäässä toiseksi tullut Hanna Pulkkinen sivusi seuraennätystä numeroin 1,80
.
Kävelykisassa Jenny Karkkola ja Eerika Heikkilä lähdössä viimeiselle kierrokselle.

Yksi vastaus artikkeliin ”Kälviä hallitsi kilosarjaa Kalajoella

Kommentointi on suljettu.