KP-V:n A-juniorit debytoi

Kaustisen Pohjan-Veikkojen jalkapalloelämä on saamassa todella mielenkiintoisen ja haastavan lisän. Lauantaina 22.11. Kokkolan Kippari-hallissa tekee debyyttinsä KP-V:n A-juniorit. Joukkue haastaa silloin KPS:n A-junnut. Ottelu alkaa klo 19.00.

Idea joukkueen perustamiseen on kypsynyt pelaajien sekä taustahenkilöiden omasta tahdosta. Kaustiselle ja seutukunnan alueelle halutaan joukkue, jossa nuoret saavat säännöllisesti peliaikaa sekä kynnys siirtymiselle aikuisten sarjaan madaltuu.
Mikäli hanke etenee siihen asti että joukkue ilmoitetaan virallisesti sarjaan, on se todella kova juttu. Esimerkiksi Pietarsaaren Jarolla ei ole ollut A-juniorijoukkuetta vuosiin. Kaudella 2009 keskipohjalaista väriä A-junioreiden ykkösessä edustaa KPV, GBK ja KPS, sekä mahdollisesti siis KP-V.

Pelaajat ovat asian suhteen todella innostuneita ja valmennusporraskin alkaa olemaan valmiina. Valmentajina toimivat Henri Lassila sekä Markus Palosaari. Molemmat herrat omaavat vankan jalkapallotaustan. Palosaari omaa kokemusta mm.nuorten maajoukkueesta sekä Ranskasta, jolloin seurana oli FC Metz. Valmennusportaaseen on tyrkyllä myös muita mielenkiintoisia nimiä. Taustavoimia tarvitaan useisiin tehtäviin.

Joukkueen yksi haastavimmista tehtävistä on kauden budjetin kasaaminen. A-junioreiden ykkösessä se liikkuu noin 10 000 – 15 000 euron tietämillä. Suurimmat kuluerät ovat pitkät pelimatkat sekä erotuomaripalkkiot.

Joukkue pitää asian tiimoilta palaverin tiistaina 25.11. klo 18.00 Kaustisen urheilutalolla. Paikalle toivotaan pelaajat (myös uudet), vanhemmat, valmennuksesta sekä joukkueen toiminnasta kiinnostuneet.

2 vastausta artikkeliin ”KP-V:n A-juniorit debytoi

  1. MarkoT

    H.Lassila voisi laittaa kokoonpanoa, koska en tunnistanut kaikkia pelaajia ^_^ Tästä syystä en luetellut kuin maalintekijät.

  2. mielenkiintoista

    Onnea ensimmäisestä voitosta ja laittakaa kokoonpanoja tonne keskustelupalstan otteluraportteihin.Mielenkiintoista luettavaa.

Kommentointi on suljettu.