KP-V:n nuoria SM-kisoissa

Tulevana viikonloppuna järjestetään nuorten yleisurheilun  SM-kisat. 14-15 vuotiaiden mestaruudet ratkotaan Raisiossa, 16-17 vuotiaiden Kotkassa.  Molemmilla paikkakunnilla kisat kestävät perjantaista sunnuntaihin.

N17 sarjassa kilpaileva Vilja Peltoniemi juoksee perjantaina 3000 m.  Viljan urakka jatkuu sunnuntaina 1500 m:n juoksulla.

P15 sarjassa KP-V:tä edustavat Eemil Ali-Haapala ja Atte Ahola osallistuvat pituushyppyyn lauantaina. 15-vuotiaiden sarjassa kaksi saman seuran urheilijaa muodostavat joukkueen, joten pojat kamppailevat pituuden paremmuudesta myös joukkuekilpailussa yhdeksän muun joukkueen kanssa.

Eemil osallistuu lisäksi sunnuntaina järjestettävään seiväshyppyyn. Minna Läspä asettuu sunnuntaina lähtöviivalle edustaessaan KP-V:tä T14  sarjan 2000 m:n juoksussa.

N16 moukariin ja korkeuteen ilmoittautunut Hanna Pulkkinen joutuu jättäytymään kisoista sitkeän flunssan vuoksi.