Eemil kuudenneksi Raisiossa

KP-V:n Eemil Ali-Haapala vastasi seuran parhaasta SM-kisasijoituksesta kuluvana viikonloppuna hypäten Raisiossa seipäässä tuloksen 320, joka oikeutti kuudenteen sijaan.  Pituutdessa askelmerkkiongelmien kanssa kamppaillut Eemil sai tuloksekseen 482. Seuratoveri Atte Ahola hyppäsi ensimmäisissä arvokisoissaan komeasti lähelle ennätystään numeroin 471.

Vilja Peltoniemi urakoi viikonvaihteen aikana Kotkassa kaksi pitkää juoksumatkaa. Ensimmäinen tilastomerkintä 3000 m:n matkalla radalla aikaan 11.44,83 oikeutti hienosti Viljan sijalle 7. 1500m:n matkalla Vilja paransi ennätystään yli sekunnilla aikaan 5.11,01, sillä hieno 8. sija.

Ensimmäisissä arvokisoissaan Raisiossa kilpaillut Minna Läspä juoksi 2000m aikaan 7.37,91. Minna onnistui parantamaan ennätystään peräti yli 5 sekuntia.