Kirjoittajan arkistot: villeni

Jesse Lehto EM-finaalin 7:s

Jesse selviytyi hienosti Tallinnassa käydyssä nuorten alle 23-vuotiaiden EM-kisoissa moukarifinaalin 7:nneksi. Kolmannen kierroksen aikana Jesse ehti putoamaan kahdeksan parhaan joukosta, mutta hermo piti ja kolmas heitto kantoi lukemiin 70.05, mikä riitti lopulta seitsemänteen sijaan.

Kaikki suomalaisheittäjät olivat mukana finaalissa ja parhaiten onnistui Juho Saarikoski heittäen parhaallaan 70.94, jolla hän oli kilpailun viides. Tommi Remes heitti finaalissa 67.29 ollen kilpailun yhdestoista.

Miesten moukarin tulokset (european-athletics.org)

 

Moukarin talvi-SM

Maailmanlistan kakkonen Kaustisen moukarikarnevaaleille

Egyptin moukarijätti Mostafa Hicham Al-Gamal, joka oli pitkään lajin maailmanlistauksessa ykkönen ja tällä hetkellä sijalla kaksi on vahvistanut tulonsa. Al-Gamal on karnevaalien ajan Kaustisella ja osallistuu perjantaina 27.6. pääkilpailuun klo 19.00.

Egypti on vahvasti nousemassa huipulle heittolajeissa ja on hienoa saada Al-Gamal kisoihimme. Samalla teemme hyvää ja molemmin puolin hyödyttävää yhteistyötä Kaustisen moukarikarnevaalien ja Turun Paavo Nurmi Gamesin kanssa, sillä Al-Gamal osallistuu 25.6. Turun kisoihin.