KP-V taisteli tärkeän pisteen

KP-V:n edustusmiehistö nappasi lauantaina sarjassa säilymistä ajatellen kullan arvokkaan pisteen. Kaustislaiset vierailivat tällöin Kristiinankaupungissa ja vastassa oli paikallinen ylpeys Sporting.

KP-V:n miehistö oli varsin vähälukuinen, mutta sitäkin taisteluhenkisempi. Pitkältä reissulta haluttiin muutakin kotiintuliaisia kuin juustohampurilainen. Hieman on annettava kritiikkiä joidenkin pelaajien asenteelle ottelua kohtaan, mutta onneksi oikeaa tsemppiä löytyi tarpeeksi.

Ottelun jaksot olivat lähes toistensa peilikuvat. Kummankin joukkueen puolustus esitti varsin epävarmoja otteita, se lupailikin maalirikasta ottelua. Ensimmäistä puoliaikaa ole ehditty pelata vain 10 minuttia kun taululla komeili 2-0 lukemat. KP-V ei tästä hämmentynyt vaan aloitti päättäväisen takaa-ajon. Työ tuotti tulosta kun Joni Uusipaikka iski kavennuksen. Vielä ennen taukoa Uusipaikka tarjoili ja Joonas Kivinen viimeisteli tasoituksen. Tauolle siis 2-2 lukemissa.

Tauolla molemmat joukkueet yrittivät tilkitä puolustustaan, mutta maalikarkelot jatkuivat. Jälleen oli Sportingin vuoro heiluttaa verkkoja, tälläkin kertaa kahdesti. Kotijoukkue varmasti ajatteli nyt oli kaustislaiset lyöty maan rakoon, mutta näin ei käynyt. KP-V nousi uudestaan ja kavennuksen 4-3:een iski Kivinen, syöttäjänä Uusipaikka. Ullavan tehoilta jatkui kun mies syötti myös ottelun viimeisen maalin, jonka viimeisteli kapteenin oikeudella Juuso Norrena. Loppulukemat hulppeat 4-4.

KP-V:n taistelu tuotti arvokkaan pisteen, jonka avulla joukkue vankisti sarja-asemiaan. Piste helpottaa myös ennakkotunnelmia kauden päätösotteluun Kaustisella lauantaina 20.9. Joukkue haluaa varmasti päättää kauden voitolla ja sen esteenä on sarjapaikasta taisteleva FC Kuffen. Ottelu alkaa klo 15.00 ja toivottavasti kansa valloittaa silloin katsomot.

KP-V ottelussa: Henrik Toivonen, Jarmo Luokkala (Jarno Pulkkinen), Henri Kuorikoski, Markku Aspfors, Timo-Jaakko Paasila, Joonas Kivinen, Santtu Lehto, Juuso Norrena ”C”, Aleksi Salminen, Niko Åby (Antti Vintturi), Joni Uusipaikka.

Sporting – KP-V 4-4 (2-2)