A-trapin aluemestaruudet ratkottiin Kaustisella

Pohjanmaan alueen trap-ampujien parhaimmisto kokoontui lauantaina Kaustiselle ratkomaan A-trapin aluemestaruuksia. Sää suosi kisapäivää ja paikalle saapuneet 38 ampujaa saivat nauttia auringon paisteesta ja melkein tyynestä kelistä.

Mestaruudet menivät tällä kertaa ohi KP-V:n ampujilta, mutta mitaleja jäi kuitenkin Kaustisellekin.
Kisojen parhaasta tuloksesta vastasi Kannuksen ampujien Pekka Ylikangas joka voitti yleisen sarjan tuloksella 81 (64+17). KP-V.n ampujista yleisen sarjan finaaliin selvisi kokenut Reijo Luomala, joka sijoittui lopputuloksissa viidenneksi.
Y55 sarjassa Risto Paavola nappasi nelostilan, vaikka Ristolle ei ihan paras päivä sattunutkaan.
Ainoan henkilökohtaisen mitalin KP-V:lle nappasi Y65 sarjassa Esko Rantamäki, joka sijoittui kolmanneksi.

Joukkuekisa kulki KP-V:n ampujilta mukavammin. Vaikka henkilökohtaiset kilpailut menivätkin hieman alakanttiin tuli jälleen todistettua, että tasaisuudella pärjää joukkuekisassa. Seura sai kasaan kolme joukkuetta jotka kaikki pääsivät mitaleille.
Yleisessä sarjassa PSF voitti mutta hopeaa otti KP-V 2 joukkue (Mika Tastula, Reijo Luomala, Mauri Kirjava) ja Pronssia KP-V 1 (Kim Känsälä, Petri Järvelä, Toni Varila). Joukkueen valitsija myhäilikin kisan jälkeen mielissään valintojaan jotka onnistuivat (ehkä hieman tuurilla) hienosti. Taakse jäivät pienillä eroilla mm. nimekkäät RMY:n ja HalsMS joukkueet.

Y55 sarjassa Kaustisen joukkue (Matti Kalliokoski, Risto Paavola, Esko Rantamäki) sijoittui hopealle YMS:n joukkueen jälkeen, joka vei kultamitalit Ylistaroon.

Junioriampujien luokat olivat RMY:n juhlaa. Näihin luokkiin ei saatu tänään paikallista osallistumista.

Kisa onnistui ihan kivasti ja järjestelyt toimivat mukavasti. Erityiskiitokset Pirkolle, joka hoiteli muonat ja kahvit vuosien tuomalla kokemuksella ja Tonille, jonka ATK näppäryys nopeutti tuloslaskentaa huomattavasti.

Kisakausi jatkuu kuumana ja harjoituksia on kolme kertaa viikossa jos kisat eivät osu samoille päiville. Uusiin koitoksiin lähdetään päät pystyssä ja tavoitteet korkealla. Edustusjoukkue kasvaa, mutta tilaa ja paikkoja on vielä uusillekkin.