9-13 v otteluissa mitalit tiukassa

Nivalan moniotteluihin KP-V lähti huomattavan hyvällä 16 ilmoitetun kilpailijan osallistujamäärällä. Ainoastaan Kalajoki pääsi kolmella paremmaksi. Useita henkilökohtaisia laji- ja otteluennätyksiä tehtailtiin, mutta mitalit ja pistesijat olivat kuitenkin lauantain kisassa tiukalla – KP-V:lle 2 pronssia, 2 nelossijaa ja 2 vitossijaa. Kalajoki vei 6 mitalia ja Ylivieska 5. Vattenfall seuracupin kilo-sarjan johdossa oleva Veteli otteli yhden pronssin ja Kälviä hopean.

P9 kolmiottelussa Felix Paavola hoiti tasaisen varmasti ja hienosti pronssin kotiin siten, että 40 metriltä toinen sija (7,15), pituudessa 7. (3.20) ja kuulassa 4. (6.13). Kisaan oli ilmoittautunut peräti 18 osallistujaa.

P13 sarjassa toisen KP-V:n mitalin otti neliottelussa (60 aj, korkeus, kuula, 800 m) Eemeli Purola. Edellisvuonna -96 syntyneiden pronssin vei Elias, joten veljesten välillä osat taas vaihtuivat, vaikka ennakolta saman viikon Eliaksen tulokset Ylivieskasta ja Kalajoen juoksucup enteili tilannetta toisinpäin.

T9 sarjassa Julia Kivinen otteli mitalin tuntumassa neljänneksi ottaen 3. sijan 40 metrillä (7,24), pituudessa 5. (3,09 ja kuulassa 7. (4,14). Elli Myllymäki oli saman sarjan 5. vain 5 pistettä Juliasta. Ensi vuonna molemmat saavat 2001 syntyneinä osallistua vielä T9 sarjaan.

P11 sarjassa Akseli Myllymäki paransi edellisvuoden kolmiottelun sijoitustaan neljällä sijalla tullen nyt neljänneksi ja vain parikymmentä pistettä pronssista.

Ottelutulokset http://www.kpnet.com/kepy/index.php

2 vastausta artikkeliin ”9-13 v otteluissa mitalit tiukassa

  1. MP

    Onnittelut kaikille Ottelijoille!Hienot kisat. Paljon henkilökohtaisia ennätyksiä tehtiin taas, vaikka mitalit olivat tiukilla. Tästä jatketaan 🙂

Kommentointi on suljettu.