Ojaselle viestipronssia Otepäässä

Pohjan-Veikkojen Simo-Viljami Ojanen nappasi viestipronssia muun joukkueensa kanssa Viron Otepäässä pidetyissö PM-hiihdoissa. Ojanen oli joukkueensa ankkurina pitkään kiinni hopeamitalissa, mutta Ruotsi vei lopulta kirkkaamman mitallin.

Tässä suora lainaus Suomen Hiihtoliiton sivuilta:
Suomen pojat hiihtivät pronssille järjestyksessä Perttu Hyvärinen, Harri Niemi ja Simo-Viljami Ojanen. Kolmikko hävisi voittoon hiihtäneelle Norjalle vajaan minuutin, hopealle hiihtäneelle Ruotsille noin kymmenen sekuntia. Niemi oli hyvässä vireessä, sillä hän oli vapaan osuusajoissa kolmanneksi nopein. Ojanen hiihti Ruotsin ankkurin kanssa neljään kilometriin asti, kunnes joutui viimeisellä kilometrillä taipumaan hopeataistossa.

Henkilökohtaisessa sprinttikisassa onni ei ollut Ojasella myötä. Kolarointi karsintaerässä Viron hiihtäjän kanssa päätti kisan lyhyeen. Lopputuloksissa sijoitus 21.
10 km perinteisellä mentiin norjalaisten vauhdissa. Keli oli erittäin vetinen ja antoi haastetta huoltoporukoille. Simo-Viljami esitti kelpo suorituksen sijoittumalla 11. jääden voittajasta 1:26 minuuttia.