Hopeamitaleita moukarin Talvi-SM -kisoista

Talvi-SM -kisa järjestettiin tänä vuonna jo yhdennentoista kerran Nikulan Heittostadionilla. Tänä vuonna kisalla oli virallinen SM-kisa-arvo ensimmäistä kertaa. M17 sarjassa Jesse Lehto sai arvokkaan hopeamitalin tuloksella 64,04. Ilmari Lahtisen heitti viidennellä heitolla 65,07, johon Jesse ei onnistunut vastaamaan. Kaikesta voi päätellä, että nämä lahjakkaat heittäjänalut käyvät kesällä vielä monta kovaa kisaa.

Moukarin Talvi-SM
Jesse Lehto M17-sarjassa.

N19-sarjassa Jonna Miettinen voitti tuloksella 55,57. Jenni Penttilä oli hopeamitalisti tuloksella 51,87 ja Mirjami Järvilä oli neljäs tuloksella 48,77. Jennillä ja Mirjamilla on varmasti hyvä kesä edessä ja haastajan asemasta on hyvä motiivi tehdä työtä. Kaikesta Näkee, että Eero Yli-Soini on Jessen ja tyttöjen kanssa tehnyt hyvää työtä ja jäämme odottamaan mitä kesä tuo tullessaan.

N19 palkintojenjako. Vasemmalta: Jenni Penttilä, Jonna Miettinen, Johanna Salmela, Arto Rinta-aho.

T/P15 ja 14-sarjoilla ei ole SM-kisa-arvoa, mutta sieltä T15 Kaisa-Leena Paavola toi hopeamitalin ja toivottavasti Heidi Myllymäki astuu kesällä kehiin, jolloin tytöt muodostavat hyvän joukkueen SM-kisoihin. P14-sarjassa Pekka Uusitalo ei päässyt ihan omalle tasolleen, mutta viides sija tuloksella 41,59 on vasta alkua tulevaan. T14-sarjassa Emmi Luoma (5.) 30,60 ja Riia Paavola(6.) 29,55 heittivät ennätyksensä ja muodostavat hyvä joukkueen kesän SM-kisoissa. Tyttöjen valmennuksesta vastaa Katja Lehto.

Kisoissa palkittiin kilpamoukareilla pisimmän kaaren heittänyt mies ja nainen. Miehistä moukarin sai Kai Räsänen PyhäsU 69,18 ja naisista pisimmän kaaren heitti Merja Korpela SoinSi 63,41. Mukava nähdä, että Toni Nikula kahden vuoden tauon jälkeen palasi kehiin M19-sarjassa ja tulos 45,88 kertoo, että nuorena opittu taito on vielä tallella. Samoin Laura Koskinen on vielä tulossa vaikka tänään jäikin ilman tulosta.

Jouni Koskinen merkitsemässä monttua.

Kilpailun aikana oli alle viiden asteen pakkassää ja talvinen viima, mutta hienosti kestivät kilpailijat ja toimitsijat nämä olosuhteet. Kilpailun järjestelyt saivat kiitosta kuten aikaisempinakin vuosina ja varmaan saamme jatkossakin järjestettäväksi Talvi-SM -kisoja. Suurin kiitos kuuluu toimitsijoille, jotka tekivät jälleen kovan päivätyön. Suuri Kiitos!

Teksti: Pekka Nikula, Kuvat: Ville Nikula

2 vastausta artikkeliin ”Hopeamitaleita moukarin Talvi-SM -kisoista

1. Jullamo

JENNI JA JESSE

NÄYTITTE TAAS KERRAN,ETTÄ HARJOITUS TEKEE MESTARIN,TAI AINAKIN MELKEIN.SUURET JA LÄMPIMÄT ONNITTELUT HOPEAMITALEISTA TEILLE MOLEMMILLE.JAKSAKAA TSEMPATA MYÖS JATKOSSA.ONNEA MYÖS VALMENTAJA-EEROLLE.