Kuulan Kansallisissa moukaripaikalta ropisi kultaa

Maanantain Kuulan Kansallisissa seuramme juniorit ottivat illan avauslajissa, moukarissa, heti ensimmäisellä kierroksella kiinnitykset ykköspaikkaan. Sijoitukset myös pysyivät kilpailun loppuun saakka. Akseli Myllymäki P11 sarjassa pystyi tällä kertaa ainoana parantamaan omaa ennätystään. Uusi ennätys kirjataan nyt lukemiin 17.50. Muut kaustislaisvoittajat olivat rutiinisuorituksillaan Lottaliina Lehto T9, Pekka Uusitalo P13, Laura Koskinen T15 ja Jesse Lehto P15.
Juniorisarjojen jälkeen rinkiin astuivat naisten ja miesten sarjojen heittäjät. Kovatasoisin kilpailu nähtiin N19 sarjassa, jonka odotetusti voitti KV:n Johanna Salmela tuloksella 55.09. Kisan kolmonen oli Mirjami Järvilä, joka tällä kertaa jäi kesän parhaaastaan nelisen metriä. N17 sarjassa Jenni Penttilä lähestyi jälleen 50 metrin viivaa. Tulos niukasti alle 49.76 ja Jenni tällä kisan ykkönen. Niko Lehto heitti päivän ”tarkimmat” tulokset. Kolmella kierroksella mittamies kuulutti samat lukemat 56.08. Tasainen sarja toi odotetun kisavoiton myös Nikolle.
Juoksumatkoillakin seuramme urheilijat ottivat palkintopallipaikat. Akseli Myllymäki oli P11 sarjan 150 metrillä kolmas kuten Sonja Paavola T15 sarjan 200 metrillä. Samu Karhukorpi puolestaan oli kisan kakkonen M19 sarjan 200 metrillä.