Riia ja Kaisa-Leena lähelle ennätyksiään Harjavallassa

Tänään Harjavallan SM- kilpailuissa T14 sarjan moukaritytöt avasivat kisapäivän. Tyttöjä kilpailuun osallistui peräti 31! Riia Paavolan paras heitto syntyi heti ensimmäisellä kierroksella ja kantoi lukemiin 30,76. Tulos jää vajaan metrin hänen ennätyksestään. Riia oli tällä tuloksella kisan 23. Tilastosijoitus kisaan lähdettäessä oli 28., joten hieno venyminen Riialta! T15 sarjassa Kaisa-Leena Paavola heitti kesän toiseksi parhaan tuloksen toisella heittokierroksella. Tulos 42,12 riitti päivän kilpailussa kymmenenteen sijaan. Kaisa-Leenan sijoitus tilastossa kisaan lähdettäessä oli 12. Onnittelut molemmille tytöille hyvästä suorituksesta!

2 vastausta artikkeliin ”Riia ja Kaisa-Leena lähelle ennätyksiään Harjavallassa

Kommentointi on suljettu.