Kansanedustajat kuntoilemaan Folk Runiin

Keskustan tuore varapuheenjohtaja Tuomo Puumala haastaa kansanedustajia yli puoluerajojen Kaustinen Folk Run -tapahtumaan 15.7.2008!

Puumala haastaa koko perheen uuteen ja erilaiseen liikunta- ja kulttuuritapahtumaan SDP:n energisen ja vasta valitun puheenjohtajan Jutta Urpilaisen, kansanedustajat Mika Lintilän (Keskusta) sekä Bjarne Kalliksen (Kristillisdemokrtaatit).

– Liikunta ja urheilu liittyvät hyvin keskeisellä tavalla elämääni. Nuoruusvuosien jalkapalloharrastus muuttui myöhemmällä iällä tenniksen pelaamiseksi ja intohimoiseksi kilpailemiseksi. Myös koripallo tuli kuvaan mukaan, menestystäkin tuli kohtalaisissa määrin.

– Kaustisen kansanmusiikkijuhlilla olen toiminut monenlaisissa työtehtävissä. Myös Kokkolan kaupungin tarjoamat kesätyöt ovat aikojen saatossa tulleet sangen tutuiksi. Arvokasta työkokemusta olen osakseni saanut myös mm. Kokkolan urheilutalolla ja Kokkola-lehdessä, jossa olen ollut toimittajana kolme kesää. Myös Perhonkilaakson kesätoimittajan tehtävät ovat tuttuja. Opettajasijaisuuksissa olen toiminut yhteensä yli puoli vuotta, ala-asteella, ylä-asteella, lukiossa sekä ammattikoulussa. Lasten ja nuorten parissa toimiminen on lähellä sydäntä.

Lähde: www.tuomopuumala.fi