Ikäkausi sarjojen SM-kisojen ensimmäisenä päivänä mestareiksi ampuivat Raimo Jokiniemi, Taisto Mäkinen ja Seppo Malmikankare.

Kisojen parhaasta tuloksesta vastasi Y-55 sarjan LoA:n Raimo Jokiniemi. Jokiniemi voitti sarjan tuloksella 80. Sarjassa toiseksi sijoittui saman seuran Timo Heikkilä, joka jäi Raimosta 3 kiekkoa tuloksella 77. Kolmanneksi sarjassa sijoittui RS:n Jarl Österman (76 + 3) joka voitti uusinnassa PSF:n Börje Brännbackan (76 + 2).
Y-65 sarjassa YMS:n Taisto Mäkinen nousi voittoon hienolla finaali ammunnalla. Taisto voitti sarjan tuloksella 75 ja oli pari kiekkoa parempi toiseksi tullutta TrapA:n Heikki Parantaista (73). Kolmanneksi sarjassa sijoittui JMS:n Reino Kriikkula (72).
Y-70 sarjan voitti SaSA:n Seppo Malmikankare tuloksella 77. Toiseksi sarjassa sijoittui saman seuran Juhani Jauhiainen (72) ja kolmas oli PSF:n Sven Kvist (71 + 2) joka voitti uusinnassa YMS:n Voitto Mäntysalon (71 + 1)

Joukkue mestaruuden vei SaSA joukkueella Juhani Manninen, Juha Jauhiainen ja Seppo Malmikankare tuloksella 176. Toiseksi sijoittui LoA 1 tuloksella 175 ja kolmas oli PSF (166). Mukana oli kahdeksan joukkuetta.

Kisat saatiin vietyä läpi aikataulussaan ja ilman häiriöitä. Kanttiinin sapuskat saivat kiitosta asiakkailta. Koleat ja tuuliset olosuhteet vaikuttivat hieman tulostasoon, mutta mestarit saatiin selville.

Erityiskiitokset tuomarijoukolle jota oli saapunut paikalle KannA:sta ja HalsMS:n joukoista.

Tulokset:

Yksi vastaus artikkeliin ”Raimo Jokiniemi, Taisto Mäkinen ja Seppo Malmikankare ampuivat A-trapin Suomen Mestareiksi.