FC Viljo voitti puulaakiturnauksen

Kaustisen urheilukentällä käytiin lauantaina 5.7.2008 jalkapallon puulaakiturnaus. Sää oli varsin kolea, mutta se ei haitannut intoa puhkuvien joukkueiden menoa. Turnaukseen oli ilmoittautunut 12 joukkuetta ympäri Perhonjokilaakson. Ilahduttavaa olikin että pelien taso oli varsin hyvä, koska joka joukkueesta löytyi runsaasti ylempiäkin sarjoja pelaavia pelureita.

Turnaus aloitettiin kolmen alkulohkon otteluilla. Ottelut olivat todella mielenkiintoisia sekä tiukkoja, mitään murkajaisia ei missään ottelussa nähty. Alkulohkojen jälkeen oli 8 puolivälieriin selvinnyttä joukkuetta selvillä.
Tiukat ottelut jatkuivat, mutta voittajat saatiin selville. Matka jatkui neljän joukkueen kera välieriin. Välieriin selvityivät St.Jopo, FC Viljo, Fibe sekä FC Banaanikärpäset. Molemmat välierät päättyivät 1-0 lukemiin.

Hävinneet joukkueet St.Jopo sekä FC Banaanikärpäset mittelivät pronssista. Tiukka taisto päättyi banaanimiesten voittoon 3-1.

Pronssimitalistit

Turnauksen voitto meni hienoiselle yllättäjälle, kun Toholammelta saapui taisteluhenkeä puhkunut FC Viljo. Joukkue selvitti täpärästi tiensä jatkoon alkulohkosta ja tiukkojen vaiheiden jälkeen aina finaaliin saakka.
Finaalissa vastaan asettui Vetelistä saapunut Fibe. Komeat peliasut ja hurtti huumori oli tuonut joukkueen finaaliin asti, mutta selvästä hallinasta huolimatta ei Fibe pystynyt voittoa ottamaan. FC Viljo vei voiton 2-0 lukemin.


Hopeajoukkue Fibe


Kultajoukkue FC Viljo

Turnaus sujui varsin mallikkaasti ja tapahtuma tulee varmasti jatkumaan tulevinakin vuosina. Kehitettävää löytyy aina, joten railakkaat ideat otetaan vastaan. Kiitokset kaikille osallistuneille joukkueilla sekä onnittelut FC Viljolle!

Kaikki tulokset löytyy tästä: http://veikot.kaustinen.fi/top10_tulokset.php?id=0

3 vastausta artikkeliin ”FC Viljo voitti puulaakiturnauksen

  1. MarkoT

    Kiitokset korjauksesta. Pronssiottelun tulos oli hukkunut, joten otettiin varman päälle 8)

  2. tsau

    Oli mahtava idea Kp-V:n seurajohdolta järjestää tällanen turnaus ja näitä vois järjestää vaikka vähän useamminki. Kiitos! 🙄

    By the way, se pronssiottelu tais kuitenki päättyä 3-1 tai jotain sinne päin :blink:

  3. vekkuli

    Hienoinen yllätys tais olla ku itekki yllätyttiin 😛 Juu hienoa oli voittaa kun muissa joukkueissa kuitenki oli korkeammallaki pelaavia pelaajia. Hieno turnaus, ja musiikki oli hyvää..

Kommentointi on suljettu.