Jenni Penttilän hyvä heittovire jatkui Jyväskylän Nuorten Eliiteissä

Nuorten Eliittikisat Jyväskylässä Harjun kentällä pyörähtivät eilen käyntiin sateisessa säässä N19 sarjan moukarin katsastuskilpailulla. Mirjami Järvilä lähti mukaan kisaan tekniikkaongelmistaan huolimatta. Mirjamin sarja kilpailussa oli nousujohteinen.
Viidennnen kierroksen heitolle kertyi mittaa jo 46.53. Heitto jäikin Mirjamin parhaaksi, sillä viimeisellä kierroksella moukari kaarsi pitkälle, mutta vasemmalta yli sektorin. Mirjami tuloksellaan kisan seitsemäs. Kilpailun voitti hienolla ennätystuloksellaan Maaningan Jonna Miettinen KV:n Johanna Salmelan sijoittuessa kolmanneksi.
Katsastus jatkui M19 sarjan moukarilla. Niko Lehto aloitti kilpailun rutiinisuorituksella. Ensimmäinen heitto kantoi lukemiin 56.47. Vesisateen hiipuessa alkoi heittoon löytyä kaivattua säpinää. Neljännen kierroksen kaari sai jo 60 metrin nauhan heilahtamaan, mutta heitto jäi harmittavasti alle. Tulos 59.86. Viimeisellä kierroksella nähtiin jälleen hyvä heitto Nikolta. Tulos hieno oma ennätys 61.19 ja sillä kilpailun viides sija. Kilpailun voitti Pyhäselän Kai Räsänen tuloksella 67.32.
Moukarin osalta kilpailu jatkui tämän jälkeen Viitaniemen kentällä. Auringon näyttäytyessä kesän parhaitaan lähtivät metsästämään N17 sarjan heittäjät.
Jenni Penttilän sarja kilpailussa oli hieno! Jennin paras syntyi toisella heittokierroksella. Heitolle kertyi mittaa 51.67, joka jää vain 23 senttiä Nuorten Eliittikisojen tuhannen pisteen rajasta. Jenni parhaallaan tasaisen kilpailun kolmas.
Kilpailun voitti Noormarkun Erica Ekholm tuloksella 51.98, toisena Nurmijärven Mari Röpelinen ennätyksellään 51.73.
Viimeisenä moukarin kahvaan tarttuivat M17 sarjan heittäjät. Jesse Lehdolla oli tekniikan kanssa suuria ongelmia. Jostain syystä heittoon normaalisti kuuluva neljäs pyörähdys jäi kokonaan pois. Toisen kierroksen tulos 55.97 jäi kisan parhaaksi ja Jesse tällä tuloksella kisan kolmonen Eestin Ragnar Mikomägin (64.73) ja Imatran Eero Viisaisen (61.25) jälkeen.

Yksi vastaus artikkeliin ”Jenni Penttilän hyvä heittovire jatkui Jyväskylän Nuorten Eliiteissä